Carolina-luotsilta paljon puhuva kommentti Sebastian Ahosta

Sebastian Aho siivitti kahdella onnekkaalla maalillaan Carolina Hurricanesin 4–3-voittoon Buffalo Sabresista jääkiekon NHL:ssä. Suomalaishyökkääjä vakuutti jälleen kokonaisvaltaisella pelillään ja summasi plus-miinus-tilastonsa neljä pykälää plussan puolelle.

Aho kauhoi myös 20 aloituksestaan 13 voittoa ja luuti keskushyökkääjänä vahvasti myös puolustussuuntaan.

Carolinan päävalmentaja Rod Brind'Amour kiteytti pelin jälkeen Ahon monipuolisen osaamisen ja merkityksen joukkueelleen paljon puhuvasti.

– Minusta hän pystyisi pelaamaan puolustuksessa, jos hänen täytyisi. Hän on viisas jääkiekkoilija, Brind'Amour sanoi NHL:n verkkosivujen mukaan.

Edeltävänä iltana Carolina oli hävinnyt Tampa Bay Lightningille lukemin 1–3. Nyt Buffaloa vastaan Ahon ohella suomalaisista kunnostautui Teuvo Teräväinen kahdella syöttöpisteellään.

– Minusta tuntui, että pelasimme eilen paremman pelin kuin tänään, mutta näin tämä menee. Tämä oli meille iso voitto. Olen iloinen, että löysimme keinot, molemmat maalinsa miinuskulmasta iskenyt Aho sanaili.

Carolina on itäisessä konferenssissa kymmenentenä, viiden pisteen päässä viimeisellä pudotuspelisijalla kahdeksantena majailevasta Buffalo Sabresista.


Lue myös:

    Uusimmat