Mikko Penttilä nähdään syksyllä Putouksen Allstars-kaudella: "Kunnia olla mukana"

Mikko Penttilä nähdään mukana Putouksen Allstars-kaudella. 

Suomen suurin viihdeohjelma Putous palaa ruutuihin ennennäkemättömällä tavalla, kun aiempien kausien konkareita kokoontuu syksyllä yhteen Putous Allstarsissa.

Suosikkinäyttelijät eri kausilta pukeutuvat jälleen sinisiin paitoihin ja pääsevät verestämään muistojaan tulikokeen, näytönpaikan, viikkokatsauksen ja monien muiden tuttujen ohjelmaosioiden parissa. Allstars-kauden ajan kerätään pottia hyväntekeväisyyteen.

Mukana tulevalla kaudella nähdään myös Putous-konkari Mikko Penttilä

Penttilä nähtiin ensimmäisen kerran Putouksen 8. tuotantokaudella vuonna 2017. Sarjan 10. kauden Taika-Pasi-sketsihahmollaan voittanut Penttilä on luonut myös Stögiksen, Amaryllis Yamamoton sekä Simpsan. Mies kertoo fanittaneensa Putousta jo ennen kuin itse oli mukana. 

– Olen sarjan suuri fani. Olen nähnyt jokaisen jakson ennen mukana oloani ja oli unelmien täyttymys päästä tekemään Putousta. Sitten kun jäin pois niin palasin innokkaan katsojan ja kannattajan rooliin. Nyt on kunnia olla mukana Putous Allstarsissa, Penttilä kuvaili. 

Hän myös paljasti, mikä on parasta sarjassa. 

– Yhteisöllisyys, työkaverit ja ammattimainen meininki. Se on upeaa että niin iso jengi kokoontuu joka viikko puhaltamaan yhteen hiileen ja hektisyydestä huolimatta pyrkii tekemään parhaan mahdollisen live shown joka viikko.

Putous MTV3-kanavalla syksyllä!

Lue myös:

    Uusimmat