Mikko Penttilä tekee Putous-historiaa: "Näin ei ole tehnyt kukaan aiemmin!"

Näyttelijä Mikko Penttilän yhdeksännen Putous-kauden sketsihahmo on nähty ohjelmassa aiemminkin.

Viime Putous-kaudella Turkka "Stögis" Kuppina sketsihahmokisassa nähty Mikko Penttilä, 30, tekee uudella hahmollaan Putous-historiaa.

– Tämä on tietääkseni ensimmäinen kerta Putouksessa, kun näin tapahtuu. Sketsihahmoni on Amaryllis Yamamoto, joka syntyi viime kaudella Pikahahmo-tulikokeessa, Penttilä paljastaa MTV:lle.

– Amaryllis Yamamoto on teini-ikäinen animea harrastava tyttö. Kun silloin viime kaudella tuona pikahahmona pölähdin yleisön eteen se asu päällä, se maailma jäi kaivelemaan positiivisessa mielessä.

Penttilä sanoo miettineensä, että minkähänlainen hahmosta tulisikaan, jos hän pääsisi rauhassa Putouksen puvustajien kanssa kehittämään hahmoa pidemmälle.

– Teini-ikäisen sielunelämä on mielenkiintoista. Itsellänikin on ollut teininä hiuksissa kaikki mahdolliset värit. Yhtenä vuonna sitä oli brittipoppari ja seuraavana vuonna punkkari. Kaikki oli teini-ikäisenä niin isoa ja täynnä tunteen paloa, Penttilä sanoo.

– Itse en ole animea harrastanut, mutta se, kuten muukin japanilainen kulttuuri, on aivan oma kiehtova maailmansa.

Katso alempana Putous-aiheisia videoita!

Sketsihahmojen luominen on uudella Putous-kaudella mahdollista myös kotona. Putous Junior on Putouksen ohjelmaosuus, joka tuo kotisohvien lapsihahmot mukaan ohjelman nettiin – ja jopa suoraan lähetykseen!

Löydät Putous Juniorin osallistumisohjeet osoitteesta mtv.fi/putousjunior.

Putous starttaa MTV3-kanavalla lauantaina 20. tammikuuta!

Lue myös:

    Uusimmat