Tässä he ovat! Uudet Putous-tähdet paljastettiin

12:31

Kevään Putous-tähdet on vihdoin julkistettu. Tammikuussa alkavaa ohjelmaa tähdittää seitsemän lahjakasta näyttelijää. Juontajan saappaisiin astuu Roope Salminen.

Odotettu ja kansan rakastama lauantai-illan viihdeohjelma Putous palaa jälleen ruutuun tammikuussa 2017. Suosikkiohjelman uutena juontajana nähdään Roope Salminen.

Uutta kahdeksatta tuotantokautta tähdittää joukko uusia nimiä, mutta mukaan mahtuu yksi aiemmilta kausiltakin tuttu näyttelijä.

Putouksen tulevalla kaudelle itsensä ja ammattitaitonsa peliin laittavat Jenni Kokander, Minka Kuustonen, Timo Lavikainen, Mikko Penttilä, Kaisa Hela, Pilvi Hämäläinen ja Ernest Lawson.

Aikaisemmilla kausilla ohjelman vetäjän roolissa on nähty Heikki Paasonen ja Jaakko Saariluoma. Vuonna 2017 Putous-juontajan saappaisiin astuvan Roope Salmisen suunnitelmissa on osallistua sketseihin edeltäjiään enemmän.

– Oman roolini näen sellaisena, että aikeenani on osallistua aiempia juontajia enemmän näyttelemiseen sketseissä ja myös niiden kirjoittamiseen. En halua toimia pelkästään juontajana vaan olla myös osa muuta sisältöä, mies lupaa.

Seuraa Putous-huumaa myös ohjelman Facebook, Instagram ja Twitter -tilien kautta!

Putous tammikuussa 2017 MTV3-kanavalla. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja