Mikko Leppilampi toipuu tällistä – jää pois illan juontokeikalta

Mikko Leppilammen oli tarkoitus juontaa tilaisuutta tiistaina Helsingissä. 

Suosikkijuontaja Mikko Leppilampi vietti viime viikon maanantaina iltaa jääkiekon parissa. Kesken matsin mies sai kiekon suoraan suuhunsa tuhoisin seurauksin. Kiekko katkaisi muun muassa miehen leukaluun ja kaksi hammasta.

Tiistaina Leppilammen oli tarkoitus juontaa tuotantoyhtiö Solar Filmsin 20-vuotisjuhlia ja Luokkakokous-elokuvan kutsuvierasensi-iltaa Helsingissä. Tällistä toipuvaa juontajaa ei kuitenkaan nähdä tilaisuudessa. MTV.fi tavoitti Solar Filmsin vastaavan tuottajan Markus Selinin.

– Mikko on vielä lepolomalla, jotta hän toipuisi Tähdet, tähdet -ohjelman starttiin. Juttelin hänen kanssa juontokeikasta, että vielä ei leuka heilu siihen malliin, että hän tulisi paikalle, Selin kertoo.

Juhliin ei kuitenkaan ole palkattu korvaavaa juontajaa.

– DJ hoitaa hommat ja bändi soittaa. Emme me viitsineet mitään tuuraajaa hankkia, kun ohjelmaa on niin paljon. Tilanne hoituu sillä ja hyvä ja iloinen fiilis on juhlista, Selin kuvailee.

Selin paljastaa, että illan tapahtumassa tullaan näkemään lavalla ainakin vähintäänkin räväkkä avaus.

– Luokkakokus-elokuvan tähdet, Linnonmaa, Hirviniemi ja Hedberg avaavat illan.

Jos kolmikko avaa tilaisuuden elokuvan hengessä, on luvassa varmasti ainakin räävitöntä huumoria ja paljasta pintaa. MTV.fi raportoi illalla Luokkakokous-elokuvan ensi-illasta ja tuotantoyhtiön 20-vuotisjuhlien tunnelmista.

Leppilammen peruuntuneesta juontokeikasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.


Lue myös:

    Uusimmat