Mainos

Mikkelissä kerrostalo evakuoitiin palon takia – kaksi asukasta pelastautui hyppäämällä parvekkeelta alas

Etelä-Savossa Mikkelissä nelikerroksinen kerrostalo jouduttiin evakuoimaan myöhään tiistai-iltana syttyneen huoneistopalon takia.

Hätäkeskus sai ilmoituksen Karsikkoniementiellä syttyneestä palosta puoli kahdentoista aikaan tiistai-iltana.

Pelastuslaitoksen mukaan kerrostalossa on 23 huoneistoa ja kaikki talon asukkaat jouduttiin evakuoimaan. Päivystävän palomestarin Timo Merivirran mukaan evakuoituja on noin 20. Heidät kaikki vietiin tilapäismajoituksiin savuhaittojen takia. Osassa asunnoissa ei ollut asukkaita.

Lisäksi rakennuksesta evakuoitiin useita kissoja.

Palo syttyi rakennuksen toisen kerroksen asunnossa. Huoneiston kaksi asukasta pelastautui hyppäämällä parvekkeelta alas. Pudotusta oli noin kolme metriä.

Merivirran mukaan kaksikko vietiin sairaalaan. Heidän vammojensa vakavuudesta ei ole tietoa. Myöskään palon syttymissyy ei ole vielä selvillä.

–  Siitä ei ole vielä tietoa. Palo oli niin raju, että porraskäytävän väliovikin paloi ja palo levisi porraskäytävään asti. Siksi jouduimme evakuoimaan koko talon, Merivirta kertoo STT:lle.

Sammutustyöt saatiin päätökseen noin kolmen aikaan yöllä. Kukaan ei loukkaantunut palossa, mutta asukkaat tarkastettiin siltä varalta, että joku oli hengittänyt savua. Tarvittaessa tarkastetut vietiin jatkohoitoon. Palon syttymissyystä ei ole tietoa.

Hätäkeskus sai ilmoituksen Karsikkoniementiellä syttyneestä palosta puoli kahdentoista aikaan tiistai-iltana.

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.