Mikael Gabrielin Triana-rakas, 38, hehkuu odotuksen onnea kilpaa ruusujen kanssa

Mikael Gabrielin Triana-rakas hehkuu odotuksen onnea. Triana kertoi aiemmin voineensa pahoin alkuraskauden ajan. 

Triana hehkuu raskauden onnea Instagram-julkaisussaan kilpaa vaaleanpunaisten ruusujen kanssa. 

Norjan Paratiisihotelli-juontajana tunnettu Triana on kertonut tuntevansa suurta rakkautta vatsassaan kasvavaa pienokaista kohtaan, mutta kuvailee hyvin suorasukaisesti siitä, kuinka raskausaika on tähän mennessä sujunut.

– En aio valehdella: viimeiset kuukaudet ovat olleet haastavimmat koskaan. Olen enemmän kuin onnellinen, mutta samalla hyvin haavoittuvainen, 38-vuotias odottaja tunnusti kesäkuussa ja sanoi tavallisesti selviytyvänsä sillä, että kaikki asiat ovat hänen kontrollissaan.

– Ja juuri nyt en pysty hallitsemaan mitään. 

Iglesias myöntää, että alkuraskaus osui myös erikoiseen aikaan, sillä aika kului koronavirukseen liittyvässä karanteenitilassa, jossa viikot kuluivat hitaasti.

– Olen lisäksi voinut pahoin jatkuvasti. Kun kerroimme uutiset, tuntui että joku olisi ottanut tulpan pois ja päästänyt tunteeni valloilleen, kuvailee Iglesias ja sanoo, että hänen täytyy opetella sallimaan itselleen uutisten julkistamista seuranneen tunneryöpyn kaltaiset tilanteet.

– Se on täysin ok, eikä luultavasti viimeinen kerta tämän raskauden aikana. Käyn läpi niin isoja asioita juuri nyt, pohti Iglesias ja korosti kirjoituksensa lopuksi olevansa hyvin kiitollinen raskaudesta ja mahdollisuudesta synnyttää uutta elämää.

Mikael Gabriel ilmoitti syksyllä 2018 jäävänsä tauolle, jolta artisti palasi takaisin parrasvaloihin maaliskuussa 2019. Syynä taukoon oli artistiuden sekä julkisuuden tuoma taakka. Taukonsa aikana tähti muun muassa poistui sosiaalisesta mediasta.

– Se helpotti hirveästi omaa elämää ja hengittämistä. Kaikesta tuli paljon kevyempää, hän kertoi jälkikäteen.

Lue myös:

    Uusimmat