Mikael Gabriel täytti 30 vuotta – Triana-kihlattu julkaisi rakkaalleen romanttisen runon: "Olet valtamereni"

10:04
Mikael Gabriel vieraili Huomenta Suomessa.

Triana Iglesias julkaisi romanttisia kuvia ja runon kihlatulleen Mikael Gabrielille syntymäpäivän johdosta. 

Rap-artisti Mikael Gabriel täyttää 25. helmikuuta 30 vuotta. Hänen rakkaansa, norjalainen mediapersoona Triana Iglesias muisti kihlattuaan herkällä kuvapäivityksellä Instagram-tilillään

Iglesias julkaisi yhteiskuvia, sekä kuvan kirjeestä. 

– Voisin kirjoittaa esseen rakkaudestani sinua kohtaan, kuten yleensä. Mutta luulen, että et lukisi edes sitä. Lisäsin kuitenkin runon, jonka kirjoittajan olen merkinnyt viimeiseen kuvaan. Sanat ovat kuitenkin suoraan kuin minulta sinulle, Iglesias kirjoittaa kuvapäivityksen yhteyteen. 

(Voit selata kuvia sen oikealta.)

Olen kuin kotona valtameressä. Minä muistan. Siellä missä valtameri ja maa kohtaavat, missä etsin seesteisyyttä. Elinikäni olen käyttänyt siihen, ja päässyt lähelle. Valtameri on ollut aina koti. Tänä päivänä löydän seesteisyyden sinusta. rakkaudestasi, kauniista sydämestäsi, lämpimästä hymystäsi, kirkkaasta naurustasi. Joka yö kun löydän itseni rakastavista silmistäsi, sieluni kohoaa korkeuksiin. Olen kotona kanssasi Mikael. Olet valtamereni, runossa lukee. 

Iglesias julkaisi Instagram Tarinat -osioon myös lukuisia videoita rakkaastaan ja heidän yhteisistä hetkistään. 

Mikael Gabriel ja muun muassa Playboy-mallina nähty Triana-rakas ovat pitäneet yhtä vuodesta 2015 lähtien. Pari meni kihloihin kaksi vuotta sitten.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja