Janina Fryn, 48, bikinikuva kerää ylistystä – "Yhä yksi Suomen upeimmista naisista!"

4:18
Janina Fry kertoo, miten oppi elämään syöpägeenin kanssa.

Janina Fry on julkaissut useita lomakuvia Instagram-tilillään.

Yrittäjä ja malli Janina Fry on parhaillaan reissussa Yhdysvalloissa. Fry kirjoitti Instagram-tilillään joulun jälkeen, että he suuntaavat Miamiin ja perheen lapset pääsevät näkemään rakasta sukulaistaan pitkästä aikaa.

– Joulu kotona taputeltu. Oli tunnelmallista mutta tulihan sitä hikoiltua keittiössä siksi onkin ihanaa saada pieni irtiotto. Alle 24 h. testit oli negat joten nyt lapset pääsevät näkemään isoisää ensimmäistä kertaa yli kahteen vuoteen. Miami here we come, Fry kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä.

Vuodenvaihteessa Fry julkaisi kuvan, kun hän kävelee rannalla paljain jaloin mustassa mekossa.  Kuvan yhteyteen kirjoitetussa tekstissä hän kertasi, millainen viime vuosi oli.

– Oi elämä! Vuoden viimeiset päivät olen hengittänyt Pohjois-Atlantin huumaavaa merituulta. Tämä mennyt vuosi on sisältänyt niin paljon suuria tunteita joista muutaman mainitakseni ovat iloa, jännitystä, pelkoa, kauhua, innostusta, haikeutta, surua, ahdistusta, ikävää, levottomuutta, riittämättömyyttä, rakkautta, kiitollisuutta sekä muuten vaan muutoksia muutoksien perään. Tarvitsen maadoittumista enemmän kuin koskaan sekä kynää ja paperia jotta voin kirjoittaa ajatukseni ja tunteeni auki. Toivon uudelle tulevalle vuodelle ennen kaikkea terveyttä, voimaa, elämäniloa, inspiraatiota itsensä toteuttamiseen ja mielenrauhaa meille kaikille, Fry kirjoitti.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä.

Aurinko on hellinyt lomalaisia, jonka kunniaksi Fry julkaisi upean bikinikuvan uima-altaalta.

– Kaikki on hyvin täällä, Fry kirjoitti.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä.

Bikinikuvan yhteyteen on tullut paljon kehuja.

– Tyylikäs kaunis nainen.

– Yhä yks Suomen upeimmista naisista!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja