Salkkarit-tähti Tiia Elg harvinaisessa kuvassa miehensä kanssa: "Suudelma, suukko, pusu, kielari, imuttelu, suutelointi, musuttelu.."

4:55

Salattujen elämien tähti Tiia Elg ja hänen miehensä söpölevät harvinaisessa pusukuvassa. Seuraajat hullaantuivat upeasta kuvasta.

Salkkarit-tähti Tiia Elg söpöilee tuoreessa Instagram-kuvassaan miehensä Alexey Smolyaninovin kanssa. Toista lastaan odottava pariskunta hehkuu rakkauden onnea harvinaisessa otoksessa. Hänen seuraajansa hehkuttavat upeaa kuvaa ja pariskunnasta huokuvaa onnea. 

Perheen toisen lapsen laskettuaika on marraskuussa. Elg odottaa poikalasta. Tanssijaparin esikoistytär Isabella syntyi huhtikuussa 2019.

Elg on jakanut seuraajilleen kesän aikana upeita perhepotretteja. Hän on myös puhunut ensimmäisen raskautensa jälkeen paljon tärkeästä aiheesta, naisen kehosta ja siihen liittyvistä paineista.

Elg kertoo myös huomanneensa, ettei hänen oma suhtautumisensa kehoon niinkään muutu raskausaikana. Sen sijaan hän kokee, että kehoon liittyvät muutokset kiinnostavat ulkopuolisia ihmisiä poikkeuksellisen paljon.

– Koetaan, että se raskauskeho on tietyllä tapaa yhteinen. Se mahankasvu kiinnostaa, mutta samalla ne rajat hälvenee, mitä on ok kysyä tai kommentoida, Elg tuskaili.

Hän kertoi Instagramissa pari edellisen raskautensa aikana kokemaa ikävää tilannetta. Toisessa niistä raskaus oli jo yliajalla, kun hän oli menossa tanssiesitykseen.

– Puoli tuntematon ihminen käveli ohi ja sanoi herran jumala, sä oot valtava. Ihmiset kääntyivät katsomaan. Olen aika ujo ja olin ihan naama punaisena siinä, enkä osannut sanoa mitään. Mä vaan jähmetyin, hän kertoi ja muistutteli myös myöhemmissä Stories-osioon jakamissaan kuvissa, ettei kehojen kommentointi ole koskaan ok – oli sitten raskaana tai ei.

Salatut elämät arkisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja