Mikä töppäys! Bundesliiga-valmentajan hämmentävällä karanteenimokalla kovat seuraukset

Bundesliiga käyntiin ristiriitaisissa tunnelmissa 2:10
Tulosruutu 14. toukokuuta: Bundesliiga käyntiin ristiriitaisissa tunnelmissa.

Augsburgin valmentaja Heiko Herrlich ei pääse osallistumaan joukkueensa lauantain otteluun Wolfsburgia vastaan karanteenisääntöjen rikkomisen vuoksi.

Saksan Bundesliiga käynnistyy jälleen lauantaina kahden kuukauden tauon jälkeen tiukkojen rajoitusten alla. Ottelut pelataan ilman yleisöä ja joukkueet viettävät viikon ennen ensimmäistä ottelua eristyksissä.

Rajoitukset otetaan maassa vakavasti, minkä sai huomata Augsburgin valmentajaksi maaliskuussa nimitetty Heiko Herrlich. Herrlich kertoi torstaina videoidussa tiedotustilaisuudessa poistuneensa joukkueen hotellista käydäkseen kaupassa.

– Minulla ei ole hammastahnaa, joten menin supermarkettiin, Herrlich perusteli poistumistaan BBC:n mukaan.

Eikä aikaakaan, kun tiedotustilaisuutta seurasi seuran tiedote, jossa Herrlich totesi tehneensä virheen, minkä vuoksi hän ei voi osallistua lauantain otteluun.

– Vaikka olen noudattanut kaikkia hygieniasääntöjä lähtiessäni hotellilta ja palatessani sinne, en voi perua tätä. En pystynyt toimimaan roolimallina joukkueelleni ja yleisölle tässä tilanteessa, Herrlich sanoi.

– Tämän virheeni takia en osallistu joukkueen harjoituksiin (perjantaina) enkä voi johtaa joukkuettani ottelussa Wolfsburgia vastaan lauantaina.

Seuran mukaan Herrlich voi palata seuran toimintaan sen jälkeen, kun kaksi hänelle tehtyä koronavirustestiä osoittautuvat negatiivisiksi.

Lue myös:

    Uusimmat