”Ei huono idea” – Valioliiga-peleille jatkoa uudella suunnitelmalla?

Supercupin maalikooste 12:07
Videolla maalikooste Liverpoolin ja Chelsean kohtaamisesta Super cupin loppuottelussa.

Jalkapallon Englannin Valioliigan seurat ovat ilmaisseet halunsa saattaa kausi loppuun. Vaihtoehtona on väläytelty sesongin jatkamista suljettujen ovien takana.

Valioliiga ilmoitti tuoreeltaan seurojen kokouksen jälkeen, että se jatkaa kauttaan vain, jos sillä on asiaan hallituksen täysi tuki. Sinä skenaariossa, että Valioliiga palaisi tauolta, kaikki pelaajat, valmennushenkilökunta ja tuomarit testattaisiin ennen otteluita, jotka käytäisiin ilman yleisöä.

– Ei huono idea, mutta täytyy tiedää todella tarkkaan, mitä tulee tapahtumaan, Willian sanoi Sky Sportsin mukaan.

Brassi muistutti riskeistä, joiden takia vaaditaan huolellisuutta.

– Pelaajalla voi ehkä olla virus. Pelaan jotain vastaan, saan viruksen, menen sitten pelin jälkeen kotiin perheeni pariin ja siirrän viruksen vaimooni tai tyttäriini. Meidän täytyy siis olla huolellisia.

Taannoin Chelsean Callum Hudson-Odoilla todettiin koronavirustartunta, minkä jälkeen Chelsan pelaajien ja valmennuksen tuli eristäytyä kahdeksi viikoksi. Willian pääsi vasta sen jälkeen palaamaan Englannista Brasiliaan perheensä pariin.

– Se en ollut vain minä, vaan koko joukkue oli huolissaan. Hän (Hudson-Odoi) pelasi Evertonia vastaan ja menimme pukuhuoneeseen, kättelimme ja halasimme toisiamme.

Willianin mukaan kellään muulla ei tullut kuitenkaan oireita, ja muut joukkueen jäsenet ovat olleet terveitä.

Minun puoleltani ei ongelmaa”

Willianin ja monen pelaajan kohdalla yhtälöä voisivat mutkistaa sopimusasiat, jos kausi jatkuisi myöhemmin.

Pelaajasopimukset päättyvät 30. kesäkuuta, ja esimerkiksi Willianin jatko Chelseassa on vaakalaudalla.

– Meidän täytyy keskustella siitä. Minun täytyy keskustella seuran kanssa nähdäkseni, mitä tulemme tekemään. Minun puoleltani ei ole kuitenkaan ongelmaa pelata kautta loppuun, Willian sanoi.

Hiljattain on uutisoitu, että Willianin ja Chelsean jatkosopimusneuvottelut olisivat ajautuneet umpikujaan. Willian on sanonut haluavansa kolmevuotista jatkoa, mutta Chelsea olisi valmis tarjoamaan vain kahta vuotta.

Lue myös:

    Uusimmat