Mainos

Mikä riivasi ihmisiä yöllä?

Ympäri Suomea on sattunut viime yönä useita oudohkoja pahoinpitelyjä ja vahingontekoja. Monissa tapauksista pahoinpitelijä on ollut uhrilleen täysin tuntematon.

Esimerkiksi Lahden keskustassa alle 20 -vuotias nuori mies pahoinpideltiin noin kahden aikaan yöllä.

Mies oli riidellyt ääneen tyttöystävänsä kanssa, kun kesken riidan paikalle oli tullut miehelle entuudestaan tuntematon mies. Mies potkaisi nuorukaista päähän kaksi kertaa. Uhri kaatui katuun tekijän poistuessa paikalta. Pahoinpitelijää ei etsinnöistä huolimatta löydetty

Helsingin keskustassa sattui yöllä puolestaan kaksi pahoinpitelyä.

Toinen tapauksista oli saanut alkunsa ravintola Namussa, jossa mies oli ollut hississä naispuolisen kaverinsa kanssa. Kaksi tuntematonta miestä oli tullut häiritsemään seuruetta, jolloin mies oli kehottanut englanniksi näitä painumaan pois paikalta.

Kaksikko oli tämän jälkeen hyökännyt miehen kimppuun ja lyöneet tätä päähän nyrkeillä. Ravintolan järjestyksenvalvojat huomasivat tapauksen ja keskeyttivät tilanteen. Mies sai tapauksessa verta vuotavia haavoja ympäri päätä ja kasvoja.

Tuntematon suihkutti kaasulla ja löi

Aamuneljältä Helsingin keskustassa poliisipartion luokse juoksi puolestaan mies, joka kertoi tulleensa juuri pahoinpidellyksi jollakin kaasulla sekä nyrkillä lyömällä.

Ilmoittajaa seurasi toinen mies, jonka asianomistaja kertoi syyllistyneen pahoinpitelyyn. Ilmoittajan mukaan pahoinpitelijä oli hänelle entuudestaan tuntematon. Pahoinpitelijä oli täysin yllättäen ja mitään sanomatta suihkuttanut miehen silmille ja nieluun jotain kaasua. Kaasun suihkuttamisen jälkeen kyseinen mies oli vielä lyönyt voimakkaasti nyrkillä asianomistajaa päähän.

Tekijäksi osoitetulta mieheltä löydettiin kaasusumutin ja se takavarikoitiin. 47-vuotias epäilty kuljetettiin kiinniotettuna poliisin tiloihin

Vantaalla 35-vuotiaan miehen havaittiin puolestaan rikkoneen yöllä autoa sorkkaraudalla hakkaamalla. Poliisi sai tiedon tapauksesta tarkastusta varten pysäyttämältään kuskilta. Hetkeä myöhemmin poliisi löysi tuntomerkkeihin sopivan miehen Kuriiritien varressa.

Miehellä oli hallussaan sorkkarauta. Lähettyviltä löytyi henkilöauto, jonka tuulilasi, takalasi ja kaikki oikean puolen lasit oli rikottu. Lisäksi oli rikottu ajovalot. Mies otettiin kiinni kuulusteluja varten.

Hämeenlinnassa virisi lisäksi erikoinen episodi kahden toisilleen tuntemattoman miehen vessakäynnistä, kun toinen miehistä osui virtsatessaan toisen päälle.

Aiheesta lisää seuraavassa jutussa:

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.