Mika Häkkisen muratti elää Vicky Rostin kotona: "Olen jakanut näitä ystäville"

Vicky Rosti esittelee keittiöstä löytyvää "Mika Häkkisen murattia".

Suositun remontointi- ja sisustusohjelma Kotoisan viides kausi laajenee Kotoisa48h - superstailaus -erikoisjaksoilla, joissa sisustussuunnittelija Niina Ahonen ja korjausrakentaja Rickard Carlsson tekevät muutoksia vain 48 tunnissa.

Erikoisjaksoja on yhteensä neljä ja näyttäviä muutoksia saadaan aikaan ilman suuria sähkö- tai putkitöitä muuttaen esimerkiksi huonekalujen sijoittelua ja hyödyntäen uusiokäyttöä. Jokainen oman kodin tuunauksesta kiinnostunut voikin napata näistä jaksoista vinkkejä.

Ensimmäisessä erikoisjaksossa 48 tunnin muutoksen kokee Vicky Rostin valkoinen keittiö, jonne värikästä tunnelmaa haetaan Espanjasta. Rosti esittelee jaksossa kaksikolle myös keittiöstä löytyvää yllättävää kasvia. 

– Tämä on Mika Häkkisen muratti, hän aloittaa. 

Vicky kertoo heidän asuneen aikoinaan samassa talossa Martinlaaksossa. 

– Kun täytin 60, Mika Häkkinen lähetti Martinius-salin konserttiin valtavan hienon ruusupuskan, minkä ympärille oli kiedottu murattia. 

Kun ruusut kuihtuivat, hän napsi talteen muraatit, laittoi ne pistokkaiksi ja on antanut niitä ystävilleen

Jaksossa Niina ja Rickard ryhtyvät keittiöremonttiin, jossa pyritään säilyttämään mahdollisimman paljon vanhaa.

48 tunnissa keittiön yleisilmettä nostetaan kliinisestä tunnelmasta värien tykitykseksi. Virven suurin toive sinapinkeltaisesta keittiöstä toteutuu, mutta Niina ottaa riskin erään värin kohdalla saarekkeen suhteen. 

Kotoisa 48h MTV3-kanavalla keskiviikkoisin kello 20. MTV Katsomossa kaikki jaksot katsottavissa 1.6. alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat