Mika Häkkinen nimesi suosikkinsa tulevalle F1-kaudelle – otti myös kantaa formuloiden hurjimpaan huhuun

Uuden F1-kauden on tarkoitus alkaa heinäkuun alussa Itävallassa. Formuloiden kaksinkertainen maailmanmestari Mika Häkkinen nimesi oman suosikkinsa tulevalle sesongille. Samalla Häkkinen pui yhtä kuumaa perunaa.

Uuden formulakauden alku on viivästynyt koronaviruspandemian takia. F1-sarjan oikeudet omistavan Liberty Median toimitusjohtajan Chase Careyn mukaan loppukaudella on tarkoitus ajaa 15-18 kisaa.

Mutta ken on vahvoilla, kun kisaaminen käynnistyy?

Vuoden 1998 ja -99 maailmanmestari Mika Häkkinen nostaa esille vähemmän yllättävän nimen, Lewis Hamiltonin.

– Hän tekee todella vähän virheitä ja hän on hyvin kypsä kuski. Hän tuntee auton erittäin hyvin, ja hän oppii yhä uusia asioita. Veikkaan, että muilla riittää vaikeuksia, kun he yrittävät päihittää hänet, Hamilton mietti saksalaisen T-online.de:n vastailutuokiossa.

Hamilton tavoittelee jo uransa seitsemättä maailmanmestaruutta, mikä nostaisi hänet kaikkien aikojen tilastossa jaetulle ykköspaikalle legendaarisen Michael Schumacherin rinnalle.

Häkkinen otti myös kantaa formulamaailman tämän hetken hurjimpaan huhuun, joka liittyy Sebastian Vetteliin ja hänen tulevaisuuteensa. Erinäköisten spekulaatioiden mukaan Vettel saattaisi jättää Ferrarin – varsinkin jos brittikuski Hamilton olisi halukas vaihtamaan Maranellon punaisten riveihin.

Tuoreimpien raporttien mukaan Ferrari olisi kuitenkin tarjonnut Vettelille kahden vuoden mittaista jatkosopimusta.

– Uskon, että Sebastianin tulevaisuus riippuu täysin hänen henkilökohtaisesta motivaatiotasostaan. Hän on yhä riittävän nuori, jotta hän voi jatkaa kisaamista vielä monien vuosien ajan. Jos hän haluaa jatkaa, niin hän on voimavara mille tahansa tallille, Häkkinen sanoi 32-vuotiaasta Vettelistä.

Lue myös:

    Uusimmat