F1-asiantuntija täräytti ilmoille hurjan huhun Sebastian Vettelistä – Valtteri Bottas yhtäkkiä Ferrari-spekulaatioiden keskellä

Monacon GP -viikonlopun yhteydessä Ferrarin saksalaiskuskista Sebastian Vettelistä lyötiin pöydälle hurjia huhuja. Viittaukset kohdistuivat siihen, että Vettel saattaisi lopettaa uransa tähän kauteen.

Vettel, 31, on ollut vaikeuksissa alkukaudella italialaistallin punaisen ajokin ratissa. Ferrari on ottanut osumaa Mercedekseltä ja samalla saksalaiskuskin uusi tallikaveri Charles Leclerc on väläytellyt vauhtiaan.

F1-asiantuntija Joe Saward vastasi vihjailusta, joka synnytti kovan huhumyrskyn formulamaailmassa.

– Kuulin jotain huhuja, että Vettel harkitsisi lopettamista tämän kauden jälkeen, Saward totesi heti Monacon GP-viikonlopun jälkeen.

Nyt Saward kuitenkin rauhoittelee mölyä.

– En ole varma, että uskonko noita huhuja. Vettelillä on edelleen halua ja paloa ajamiseen, mutta taustalla on myös loogisuutta, Saward viittaa muun muassa Vettelin tekemiin virheisiin ja paineeseen, jonka Leclerc on hänelle antanut.

Vihjailun ja huhuilun yhteydessä Saward mainitsi yhdeksi Vettelin potentiaaliseksi korvaajaehdokkaaksi Mercedeksellä ajavan suomalaiskuskin Valtteri Bottaksen.

– Tällä hetkellä pitäisin tähän liittyviä tarinoita hurjina spekulaatioina. Tiedän, että muun muassa Meksikossa, Ranskassa, Tanskassa ja Suomessa innostuttiin kovasti näistä huhuista, Saward sanoi tuoreimmassa kirjoituksessaan.

Saward viittaa maiden yhteydessä Racingin Pointin Sergio Pereziin (Meksiko), Haasin Romain Grosjeaniin (Ranska), saman tallin Kevin Magnusseniin (Tanska) sekä Bottakseen.

Mercedes-kuski Bottaksen nykyinen sopimus päättyy tämän kauden jälkeen. Aiemmin Bottaksen kohdalla kysymysmerkit ovat kohdistuneet täysin siihen, jatkaako hän Mercedeksellä myös tulevina vuosina.

Bottas on tällä hetkellä MM-sarjassa toisena, 17 pisteen päässä ykkösenä olevasta tallikaveristaan Lewis Hamiltonista

Lue myös:

    Uusimmat