Mainos

Miestä pahoinpideltiin metalliputkella Pukinmäessä

Tupakanpummaajat pahoinpitelivät metalliputkella 29-vuotiaan miehen Helsingissä viime yönä.

Metalliputkella hakattu 29-vuotias mies sai vammoja päähänsä Helsingin Pukinmäessä viime yönä. Hän sai useita haavoja, jotka jouduttiin paikkaamaan sairaalassa.

Poliisin mukaan pahoinpitelijä oli 15-18-vuotias nuorukainen. Hänellä oli päällään valkoinen huppari, jossa oli mustaa tekstiä. Hänen seurassaan oli ollut kaksi samanikäistä nuorukaista, joista toisella oli tapahtumahetkellä hihaton paita.

Pahoinpitely sattui kahden aikaan yöllä, kun uhri oli kahden kaverinsa kanssa kävelemässä Eskolantietä kohti Säveltietä. Heitä vastaan oli tullut kolmen nuorukaisen ryhmä. Perinteisen tupakan pummaamisen jälkeen kolmikosta yksi oli ilmoittanut haluavansa tapella vastaantulijoiden kanssa.

Tappelun välttääkseen uhri ja hänen kaverinsa lähtivät juoksemaan, mutta kolmikko tavoitti 29-vuotiaan Eskolantien ja Unikkotien risteyksessä.Takaa-ajajista yksi alkoi takoa mukanaan olleella metalliputkella miestä päähän.

Poliisi pyytää mahdollisia silminnäkijöitä tai tapauksesta muuten jotain tietäviä soittamaan virka-aikana numeroon (09) 1895332 ja muulloin numeroon (09) 1894002.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.