Mainos

Miesjahdin erikoinen käänne: 12-vuotias pidätettiin pikkusiskonsa murhasta

Yhdysvalloissa poliisi on pidättänyt 12-vuotiaan pojan pikkusiskonsa murhasta tapauksessa, joka on saanut laajaa mediahuomiota.

Huhtikuun 27. päivä tapahtuneesta 8-vuotiaan Leila Fowlerin murhasta epäiltiin veljen todistuksen perusteella alun perin tunkeilijaa, jota etsittiin laajassa miesjahdissa.

NBC:n mukaan poika oli kuvaillut surmaajan olevan mies, jolla on pitkä ja harmaa tukka.

Viikonloppuna poliisi kuitenkin tiedotti, että se on pidättänyt Leilan veljen murhaepäiltynä.

– Calaverasin piirikunnan sheriffin toimiston etsivät ovat pidättäneet 12-vuotiaan veljen Leilan murhasta syytettynä, poliisi kertoi tiedotteessaan lauantaina.

– Olemme upottaneet tutkimuksiin yli 2000 tuntia, jotta saamme Leila Fowlerin perheelle vastaukset tämän kuolemasta, sheriffi Gary Kuntz sanoi lehdistötilaisuudessa

8-vuotias Leila surmattiin tämän ollessa kotona kahdestaan veljensä kanssa.

Veli kertoi poliisille löytäneensä sisarensa puukotettuna ja nähneensä tämän jälkeen tunkeilijan, joka oli paennut talosta.

Veli oli soittanut tapauksen jälkeen ensin vanhemmilleen, jotka soittivat puolestaan poliisille. 8-vuotias Leila kuoli vammoihinsa sairaalassa.

Poliisi etsi veljen todistamaa tunkeilijaa laajassa miesjahdissa, jossa haravoitiin asuntoja ovelta ovelle, sekä käytiin läpi Leilan koulumatka.

Poliisi ei ole kertonut yksityiskohtia Leilan veljen pidätyksestä. Poliisi on vedonnut siihen, että tapauksen tutkinta on yhä käynnissä.

(MTV3 - AFP)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.