Mainos

Mies venytteli kuukauden ajan 10 minuuttia joka päivä – tämä oli lopputulos

Mitä seurasi, kun tavallinen mies ryhtyi venyttelemään päivittäin kymmenen minuutin ajan? Tulokset olivat huikeat! 

Michael Easter kertoo olleensa tyypillinen mies, joka piti venyttelyä ajantuhlauksena. Paljon treenaava mies keskittyikin kehonhuollon sijaan nostelemaan painoja. Men’s Health -sivustolla julkaistussa artikkelissa mies kertoo kuitenkin olleensa lähes koko elämänsä ajan väärässä. Loukattuaan itsensä jalkatreenissä, hän otti yhteyttä fysikaaliseen hoitajaan, joka sai miehen ajattelemaan omia liikuntarutiinejaan.

New Yorkissa vastaanottoa pitävän Doug Kechijianin mukaan istumme nykyisin liikaa, emmekä aseta kehoamme tarpeeksi erilaisiin asentoihin. Tämä onkin johtanut siihen, että lähes jokaisella meistä on rajoitteita liikkuvuudessa. 

Easterin ongelmiin asiantuntijalla oli helppo vastaus. Venyttelyä kymmenen minuuttia päivässä.

"Kuukauden jälkeen kipu oli enää vain muisto"

Ennen venyttelyä vältellyt mies yllättyi toden teolla tuloksista, joita näinkin lyhyt päivittäinen venyttelytuokio sai hänessä aikaan. Aluksi skeptisesti neuvoon suhtautunut mies muuttikin pian käsitystään venyttelyn tärkeydestä. 

– Tunsin helpotusta heti ensimmäisen päivän jälkeen, joten jatkoin harjoituksia. Kuntosalipäivinä se toimi lämmittelynä, lepopäivinä tein niitä toimistolla tai kotona television edessä.

– Se oli todellakin sen arvoista. Kuukauden jälkeen kipu oli enää vain muisto. Kehoni pääsi asentoihin, joihin en ollut sen uskonut pääsevän edes unelmissani, Easter kertoo.

Sen lisäksi, että miehen erilaiset vaivat olivat jääneet historiaan, hän huomasi venyttelyn parantaneen myös hänen lihasvoimaansa. Easter huomasi pian nostelevansa salilla suurempia painoja ja juoksevansa lenkkinsä nopeammin. 

– Tuplasin nopeasti leuanveto- ja punnerrustuloskeni ja pystyin juoksemaan 2,4 kilometriä alle yhdeksään minuuttiin, Easter kertoo innoissaan. 

Tuloksista yllättynyt mies kehottaakin kaikkia, jotka haluavat parantaa treenituloksiaan ja ehkäistä vammojen syntymistä, yksinkertaisesti venyttelemään päivittäin. Jo kymmenen minuuttia päivittäin riittää! 

Jo minuutin päivittäinen lankutustreeni kehittää keskivartaloa huimasti! Kokeile näitä viittä uutta tapaa pitää vatsalihaksesi kunnossa. 


Lähde: Men's Health 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.