Mainos

Mies väitteli tohtoriksi ryhmäseksistä – nykyisin suosiossa myös "kahden miehen kolmen kimppa"

Tämä mies päätti väitellä tohtoriksi ryhmäseksistä!

Englantilainen Ryan Scoats koki sen, mistä monet haaveilevat: kolmen kimpan kahden naisen kanssa. Scoats koki kokemuksensa niin merkittävänä, että päätti väitellä tohtoriksi ryhmäseksistä, kertoo Vicen Broadly -sivusto.

Scoatsin omasta kokemuksesta on jo vuosia. Hän kehitti silloisen naisystävänsä kanssa lämpimän suhteen naiseen, josta tuli heidän seksikumppaninsa. Scoats etsi akateemisia tutkimuksia liittyen hänen ja silloisen tyttöystävän uuteen parisuhdemalliin.

Hän ei löytänyt paljoakaan. Moni selvitys niputti kolmen kimpan yhteen parinvaihdon ja polyamorian kanssa. Scoats ei kokenut kummankaan termin pätevän itseensä. Hän päätti tutkia aihetta itse.

Scoats teki tohtorintyön kahden miehen ja yhden naisen kimppaseksistä. Hän julkaisee aiheesta myös kirjan vuonna 2018.

Kolmen kimppa miellyttää perinteisesti miestä 

Ryhmäseksiä harrastaa useammin mies kuin nainen. Kolmen kimpalle omistettu deittisovellus 3Somer kertoo, että sen käyttäjistä vain yhdeksän prosenttia on naisia; 47 prosenttia on miehiä ja 42 prosenttia mies-naispareja.

Yksi syy erolle voi olla se, että populaarikulttuurissa kolmen kimppaa kuvaillaan perinteisesti miestä miellyttävästä näkökulmasta; mukana on esimerkiksi kaksi naista ja yksi mies. Monissa elokuvissa kahden miehen koskettaminen ryhmäseksin aikana on edelleen koominen vahinko, josta seuraa noloutta ja naurua.

– Television ja popkulttuurin pitää vielä tavoittaa se, että miehet tekevät tällaisia asioita yhdessä. (Nykyisin) se on melko usein komediallinen kielikuva, Scoats kuvaa.

Selvityksessään Scoats havaitsi, että niin sanottu "kahden miehen kolmen kimppa" on tullut hyväksytymmäksi. Mies valitsee toiseksi mieheksi mieluiten tutun ihmisen, jopa läheisen ystävän.

Scoatsin tutkimukseen osallistuneista naisista monia jännitti ajatus kahden miehen kanssa suoritetusta ryhmäseksistä, jos oletus on, että miehet eivät koskettele toisiaan. Jos kaikki koskettelevat kaikkia, samaa ongelmaa ei ollut.

Tuloksia tulkittaessa tulee muistaa, että Scoatsin kysymyksiin vastasivat lähinnä keskiluokkaiset, vaaleaihoiset opiskelijat.

Scoats väitteli filosofian tohtoriksi Birmingham Cityn yliopistosta.

Entä miten sujuivat firman pikkujoulut – koitko eroottisen kohtaamisen? Kerro meille:


***

6:33

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.