Joukko ihmisiä kokeili kolmen kimppaa – kertovat nyt vinkkinsä muille

Millaisia neuvoja yhteisö haluaisi antaa seikkailua harkitseville ihmisille? 

Kolmen kimppa on monista elokuvista  tuttu pariskuntien unelma, joka ainakin fiktion maailmassa päättyy yleensä jonkinlaiseen hupaisaan katastrofiin. Buzzfeed-sivusto kysyi yhteisöltään, ovatko he harrastaneet kolmen kimppaa tosielämässä.

Millaisia neuvoja yhteisö haluaisi antaa seikkailua harkitseville ihmisille? Tällaisia vastauksia Buzzfeed sai!

 1. Varmista, että kaikki osalliset todella haluavat olla osa kolmen kimppaa, eikä joku osanottajista vain yritä miellyttää kumppaniaan. Painostaminen tai maanittelu ei tuota kenellekään aitoa iloa.
 2. Varmistu omista motiiveistasi ja siitä, että suhteesi kestää kolmen kimpan. Se ei varmasti korjaa jo valmiiksi horjuvaa suhdetta! Epävarmasta seikkailusta makuuhuoneessa seuraa vain mustasukkaisuutta ja loukattuja tunteita.
 3. Varmista, että kaikki osanottajat pitävät toisiaan viehättävinä. Eroottinen tunnelma lopahtaa muuten alkuunsa!
 4. Puhukaa siitä, mitä haluatte tehdä, kenen kanssa ja miten. Millaista ehkäisyä tulette käyttämään? Koska käytte sukupuolitautitesteissä? Jääkö joku yöksi, vai lähtevätkö kaikki koteihinsa ”toiminnan” loputtua?
 5. Aseta rajat etukäteen. Kannattaa pohtia esimerkiksi sitä, ottavatko kaikki osaa toimintaan, vai onko joku mukana vain katselemassa? Mitä tämä mainittu toiminta sisältää? Entä saavatko kaikki esimerkiksi koskea tai suudella toisiaan?
 6. Sopikaa, miten osanottajat voivat ilmaista halunsa lopettaa: käytättekö tiettyä sanaa, vai poistuuko henkilö vain tilanteesta?
 7. Mieti hyvin, hyvin tarkasti sitä, haluatko todella ystäväsi mukaan kolmen kimppaan. Tunteet ja ihmissuhteet ovat tunnetusti monimutkaisia. Entä, jos ystävyytenne kärsii?
 8. Älä hankkiudu humalaan. Se alentaa estoja, voi saada muistisi pätkimään ja hankaloittaa elämää muutenkin.
 9. On ok käyttää leluja! Ne antavat myös käsille jotakin tekemistä.
 10. Muista tuoda mukanasi liukuvoide.
 11. Valitse paikka huolella. Ette todellakaan halua harrastaa kolmen kimppaa asunnossa, johon tuttusi kämppis ilmaantuu kesken kaiken.
 12. Ota valmistautuessasi huomioon kaikki sukupuolet. Jos esimerkiksi lähennyt naisen kanssa ensimmäistä kertaa eroottisessa mielessä, siisti kyntesi niin, etteivät ne satuta seksikumppaniasi.
 13. Varaudu henkisesti siihen, että tunnet olosi ulkopuoliseksi hetken ajan. Sitä sattuu!
 14. Jos etsitte seuraa netistä, ilmoittakaa profiilissanne selkeästi, että etsitte seuraa pariskunnalle. Näin kukaan ei joudu yllättymään ikävästi.
 15. Ota huomioon, että kolmen kimppa synnyttää erilaisia, erikoisia tunteita. Päätä, miten aiot käsitellä ne. Sopikaa yhdessä, koska keskustelette yhdessä siitä, miten iltanne sujui.

 

Lähde: Buzzfeed.com

***

3:08

Lue myös

  Uusimmat

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja