Mainos

Mies vaati ex-kumppania maksamaan huumevelat vaikka strippaamalla – sai tuomiot myös varsijousella tehdystä ryöstöstä

Tamperelaismies tuomittiin muun muassa ex-kumppaninsa vapaudenriistosta miehen pidettyä tätä vastoin tämän tahtoa autotallissa, vaatien tätä maksamaan 10 000 euroa. Rahat olivat miehen vaatima korvaus naisen seurustelun aikana käyttämistä huumausaineista.

Pirkanmaan käräjäoikeus tuomitsi miehen teoista vuoden 2017 tammikuussa. Turun hovioikeus ei viime viikolla antamassaan päätöksessa muuttanut miehen tuomiota.

Mies oli uhannut muun muassa naisen perhettä väkivallalla, mikä oli saanut vahvistusta tämän juuri itse rakentamasta ampuma-aseesta. Hän esti naista lähtemästä autotallista, uhkasi teipata itkevän naisen suun kiinni ja todennut, että tämän pitää hankkia rahat vaikka strippaamalla tai myymällä huumeita.

Lopulta nainen oli onnistunut puhumaan itselleen pääsyn vessaan, jolloin sai mahdollisuuden soittaa poliisin paikalle.

Pitkä lista tuomioita

Mies tuomittiin myös useista muissa tilanteissa sattuneista rikoksista. Hän oli pahoinpidellyt toisen miehen rautaputkella, perinyt muutaman sadan euron velkoja varsijousen kanssa, myynyt eteenpäin varastetuksi tietämäänsä polkupyörää sekä sotkenut sähkökappeja ja roskapönttöjä tussilla.

Mies tuomittiin vuosina pahoinpitelystä, huumausaineen käyttörikoksesta, ampuma-aserikoksesta, vapaudenriistosta, törkeästä kiristyksen yrityksestä, toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen tai aineen hallussapidosta, ryöstöstä, lievästä ampuma-aserikoksesta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä lievistä vahingonteoista 1 vuoden 2 kuukauden vankeuteen.

Maksettavaksi tuli myös lukuisia korvauksia tekoihin liittyen. Teot tapahtuivat vuosina 2015 ja 2016.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.