Mainos

Mies uhkasi heittää erittäin myrkyllisen käärmeen ensihoitajien ja poliisin päälle Heinolassa – operaatio kesti tunteja

Mies uhkasi heittää erittäin myrkyllisen käärmeen tehtävää varten paikalle saapuneiden ensihoitajien päälle Heinolassa Päijät-Hämeessä.

Ensihoitoyksikkö sai eilen hieman ennen puoltayötä tehtävän kerrostaloasuntoon Heinolassa Päijät-Hämeessä.

Paikalla oli mies, jolla oli lemmikkinä kuusi myrkkykäärmettä. Mies piteli yhtä erittäin myrkyllistä käärmettä käsissään ja uhkasi heittää sen ensihoitajien päälle.

Poliisi ei luottamuksellisuuden vuoksi kerro MTV Uutisille, mikä tehtävä oli, mutta poliisin mukaan apua asuntoon hälyttänyt ei ollut sama kuin hoitajia uhkaillut mies. Asunnossa oli ollut miehen lisäksi yksi toinen henkilö, joka poistui paikalta tilanteen alkuvaiheessa. 

Mies uhkasi käärmeellä myös paikalle saapunutta poliisipartiota. Poliisi keskusteli miehen kanssa puhelimessa ja tuntien neuvottelujen jälkeen mies poistui asunnosta.

Poliisilla ei ollut tiedossa, olivatko muut käärmeet terraariossaan vai vapaana asunnossa. Turvallisuussyistä asunto eristettiin loppuyöksi.

Maanantaina paikalle saapui käärmeiden asiantuntijoita, jotka löysivät loput käärmeet terraariosta. Ne on otettu toistaiseksi talteen. Alustavien tietojen mukaan käärmeet olivat kalkkarokäärme, kobra ja puukyy. Kahden käärmeen laji ei ole vielä tiedossa.

Poliisin mukaan ensihoitajia uhattiin todennäköisesti puukyyllä.

Asunnon haltija on otettu kiinni. Asiaa tutkitaan laittomana uhkauksena ja virkamiehen väkivaltaisena vastustamisena.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.