Mainos

Mies tekstailee nuoremman naisen kanssa ja piilottelee puhelintaan – mistä on kyse? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Mieheni tekstaillee entisen työkaverini kanssa, ja nykyään piilottelee puhelinta kuin kruununjalokiviä. Ei osoita sitä hellyyttä, mitä joskus oli. Hän myös viestittelee saman ikäisen nuoren naisen kanssa kuin meidän yhteinen tytär on.

Minua loukkaavat nämä asiat. Yritän puhua, mutta kuulemma kuvittelen? Olen huolissani, kun tätä ikääkin on. Tuntuu, etten tunne enää häntä. Miten neuvoisit?" kyselee nimimerkki Heta.

Näin naiset vastasivat

”Dear, Heta: Mitä helvettiä? Miksi katselet tuollaista? Et kuvittele mitään, mies pettää tai ainakin yrittää parhaansa. Eihän sitä tiedä, millaisen vastakaiun on saanut. Neuvoisin eroamaan.”
– 31, sinkku

"Puhelimen piilottelu on minusta vahva signaali siitä, että salattavaa on. Ymmärsinkö oikein, että hän viestittelee kahden eri naisen kanssa? Kehottaisin puhumaan asiasta suoraan, mutta kerrot, että olet jo yrittänyt puhua, ja hän kuittaa yrityksesi kuvitelmana. Silti en näe tuossa muuta keinoa kuin yrittää jollakin tavalla saada tilannetta avattua. Tunnet miehesi, joten tiedät parhaiten miten hänen kanssaan saa puheyhteyden. Parisuhdeterapeutti voisi auttaa, mutta suostuisiko hän tulemaan sinne?

Kannattaisi varmastikin sanoa asia mahdollisimman jämäkästi, mutta samalla rakentavasti. Että asia vaivaa sinua niin, ettet pysty jatkamaan kuin mitään ei olisi tapahtunut ja toivot, että asiasta voidaan puhua, jotta suhteenne voisi jatkua hyvänä. Jos hän kieltäytyy, niin silloin vaikuttaa, ettei hän halua tehdä työtä tässä kohtaa suhteenne eteen. Silloin on isomman pohtimisen paikka: pitäisikö kenties pitää time-out ja asua vaikka jokin aika erillään?"
– 46, parisuhteessa

"Mies siis tekee sinua loukkaavia asioita, ja kun kerrot loukkaantuneesi, oletkin höpsö kuvittelija. Mies ei selvästi pidä sinua niin sanotusti minään: hän tekee, mitä lystää, ja sinä roikut mukana. Miehen olisi parempi alkaa avata tekemisiään ja harrastaa antaumuksellista anteeksipyytelyä, muuten en näe suhteella suurta tulevaisuutta.

Mainitset, että sinulla on ikää. Haluaisin vielä muistuttaa, ettei se ole syy roikkua huonossa, mahdollisesti pettävässä, miehessä hautaan asti. Entä, jos tilanne jatkuisi loppuelämäsi? 15, 25, 30 vuotta? Kestäisitkö samaa menoa? Nauttisitko, olisiko elämässä ihanuutta? Uskon, että ihminen voi missä tahansa iässä muuttaa elämänsä. Olisiko sinulla ystävä tai tuttava, jonka luo mennä jäähdyttelemään ja pohtimaan tilannetta? Ota rohkeasti askel kohti omannäköistä elämää. Tsemppiä!"
– 31, parisuhteessa​​​​​​​

Mitä olet aina halunnut kysyä naisilta? Kysy – me selvitämme vastauksen


***

1:30

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.