Mainos

Miksei uusi miesystävä halua seksiä kanssani? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Mies esittelee minua kavereilleen ja tuttavilleen ja tykkää nähdä julkisilla paikoilla. Mies ei kuitenkaan halua seksiä, vaikka hänelle siitä olen vihjaillut. Hän ei myöskään halua viettää öitä yhdessä vielä. Olemme tapailleet vasta muutaman viikon. Mitä miehen päässä oikein liikkuu?" kyselee nimimerkki Ansku.

Näin miehet vastasivat

”Outo on ukkosi, mutta veikkaan, että hän on ehkä varattu. Hän käyttää ehkä sinua edustusvaimona, kun oma vaimo on ruma kuin se kuuluisa linnun takapuoli. Hän ei vietä öitä kanssasi, koska pitää olla kotona mamman vierellä, tai sitten hän on niin nuori, että on kotiintuloajat. Tai sitten hänellä on vain vanhat arvot, ja ne ovat hänelle tärkeitä, ja hän valitsee sen tien kunnioittaakseen niitä, sekä sinua. Voihan olla, ettei tästä osaa puhua, koska pitää sen itsestään selvänä. En toki tiedä, oletko puhunut asiasta hänelle vai oletkos vaan ehdotellu.

Muutaman viikon seurustelu ei vielä todista ukkoa oudoksi. Ehkä hänen menneisyydessään on jotakin, joka hidastaa tahtia. Anna miehen itse valita tahti, ja jos ei hän vihjailustasi innostu vielä muutamankaan viikon päästä, niin ukkeli kiertoon ja uutta putkeen.”
– 49, sinkku 

”Monesti seksiä harrastetaan jo muutaman viikon seurustelun jälkeen, yleensä se tulee kuvioihin jo aiemmassa vaiheessa. Jotkut toki lämpenevät seksille hitaammin kuin toiset tai sitten jokin tapahtuma, kuten aiempi suhde, on aiheuttanut miehelle pelon asiaa kohtaan.

Muistan erään tapauksen, jossa mies ei harrastanut seksiä naisen kanssa, koska ei tiennyt, mitä tehdä, eikä uskaltanut myöskään opetella tyydyttämään naistansa. Suhde meni karille. Nukkuminen yhdessä voi tuntua tilanteelta, joka lopulta johtaisi seksiin, ja mies välttelee tätä tilannetta omien syidensä takia. Tietämättä miehen taustasta sen enempää, aina on mahdollista, että hän säästää itseään avioliittoon. Mutta nykymaailmassa se on äärimmäisen harvassa, enkä usko todennäköisyyksien olevan niin korkealla kohdallasi. Tästä olisi varmasti ollut puhetta vihjailujen lomassa. Toisaalta, ehkäpä häntä ei kiinnosta ylipäätänsäkään seksin harrastaminen, mutta hän ei vain osaa kertoa sitä.”
– 35, sinkku

"Miehen päässä ei taida liikkua yhtikäs mikään!"
– 34, parisuhteessa

"Miehissä ja naisissa on eroja. Osa haluaa seksiä ensimmäisillä treffeilla, osa ei vielä viidensilläkään. On pieni mahdollisuus sille, ettei mies ole ymmärtänyt sinun jo haluavan hypätä sänkyyn, mutta todennäköisemmin mies ei vielä koe olevansa siihen itse valmis – tai ei jostain muusta syystä halua hätäillä asian kanssa. Ottaisin miehen halukkuuden "esitellä" sinua kavereilleen vahvana merkkinä siitä, että hän on kanssasi tosissaan. Odota ihan rauhassa, älä painosta miestä."
– 24, avoliitossa

"Syitä voi olla monia. Paras vaihtoehtohan olisi se, että mies haluaa tutustua sinuun kunnolla, ennen kuin haluaa syventää suhdettanne. Toisaalta, miksi aina julkisilla paikoilla? Pelkääkö, että olet liian hyökkäävä, jos vietätte aikaa kahdestaan? Ahdistuu kenties? Vaihtoehtona voi myös olla, että haluaa vain olla ystäväsi, mutta haluaa kuitenkin, että hänen kaverinsa luulevat teidän harrastavan myös seksiä? Oletko hänelle ns. "palkintovaimo" hänen etsiessään "parempaa"? Kieroa ajattelua? Kyllä! Mutta tuollaistakin valitettavasti tapahtuu. Toivottavasti kuitenkin kyseessä on tuo ensimmäinen vaihtoehto. Kannattanee kysyä heti suoraan, kun seuraavan kerran tapaatte."
– 38, sinkku

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy – me selvitämme vastauksen

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.