Mainos

Varattu mies väittää ihastuneensa – voiko häneen luottaa? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

”Tapasin yöelämässä miehen, jonka kanssa vaihdoimme numeroita. Muutaman viikon ajan hän viestitteli joka päivä, kunnes viimein tapasimme ja ajauduimme sänkyyn. Selvisi, että hän on naimisissa. Tuon illan jälkeen mies on viestitellyt ihastumisestaan ja pohtii asioita jo niin pitkälle, että miettii miten voisi enää elää vaimonsa kanssa, kun on ihastunut toiseen. Silti väittää, että asiat ovat vaimon kanssa hyvin. En ymmärrä, miten mies voi noin nopeasti olla olevinaan jo noin ihastunut, enkä ole koskaan muutenkaan uskonut varattujen miesten ”pa*kanjauhantaan”. Ihmettelen silti, mitkä miehen motiivit viesteihin ovat? Hän haluaa viedä minua ulos ym, ei siis ole vain seksin perässä”, kyselee nimimerkki Salarakas.

Näin naisraati vastasi:

"Varatuista miehistä kannattaa pysytellä suosiolla kaukana. Jotakuta sattuu kuitenkin, mikäli jatkat salasuhdetta hänen kanssaan. Jos hän sanoo, että vaimon kanssa menee hyvin, hän tuskin on valmis jättämään vaimoaan sinun vuoksesi. Luultavasti hän on vain kyllästynyt nykyiseen tilanteeseensa ja kaipaa vaihtelua ja jännitystä elämäänsä. 

Vaikka hän jättäisi vaimonsa, niin ei ole mitään takeita siitä, etteikö hän olisi valmis pettämään jatkossa myös sinua. Tee itsellesi palvelus ja lopeta suhde alkuunsa. Vältyt monelta murheelta."
– 36, parisuhteessa

"Mies on todennäköisesti kyllästynyt vaimoonsa ja hakee jännitystä arkeensa. Jos haluat heittää elämästäsi hukkaan kuukausia tai vuosia, niin jää ihmeessä roikkumaan tuohon tapaukseen! Suosittelisin kuitenkin nostamaan kytkintä, sillä vaikka suhteestanne jotain tulisikin, olisit todennäköisesti joidenkin vuosien päästä itse nykyisen vaimon asemassa. Monesti toiset naiset jäävät vuosiksi roikkumaan mieheen, joka lupaa ”ihan kohta” jättää vaimonsa, ja näin kaikki mahdollisuudet löytää oikeasti hyvä mies menevät tuolta kakkoselta kokonaan ohi. Ainahan voit kysäistä myös tuon vaimon mielipidettä asiaan!"
– 36, naimisissa

"Ihastua voi vallan hyvin jo ensisilmäyksellä. Ethän nyt aliarvioi itseäsi siten, että ajattelet, että ei kukaan voi sinuun noin nopeasti ihastua? Kyllä nimittäin voi. Sinulla on selvästi todella vahvat ennakko-odotukset tilanteesta. Mitä jos vain heittäytyisit hetkeen ja lakkaisit olettamasta, että kyse on paskanjauhannasta? Katsoisit, että millaiseen lopputulokseen tilanne kääntyy? Antaisit elämän vielä, etkä käsikirjoittaisi sitä liikaa ja miettisi, että mitkä miehen motiivit ovat, sillä niitä ei kukaan muu voi oikeasti tietää kuin mies itse. Kannustan varovaisuuteen, mutta eihän tuosta voi tietää. Aika moni pariskunta on vuosien saatossa eronnut ”salarakkaan” vuoksi ja sen jälkeen salarakas on päätynyt pitkään suhteeseen aiemmin aviossa olleen kanssa.”
– 29, naimisissa

"Kyllä tämä nyt vaikuttaa siltä, että mies on todellakin ihastunut tähän salarakkaaseen. Sellaistakin tapahtuu: ihastumista/rakkautta ensisilmäyksellä. Miksi hän muuten haluaisi viedä naisen ulos ja viestittelisi ihastumisestaan? Jos kyseessä olisi ollut vain yhden illan juttu, niin viestittely olisi varmasti loppunut. Ja jos hän haluaisi vaan seksiä, niin miksi hän haluaisi viedä naisen ulos? Ikävä juttu toki on, että mies on naimisissa. Mutta ehkä liittoa ei ole tarkoitettu kestämään, jos nyt ollaan tässä pisteessä."
– 30, naimisissa

"Lähtökohtaisesti varatun miehen puheet on helppo laskea höpöhöpöksi. Ei kuitenkaan ole poissuljettua, että hän olisi tosissaankin. Jos avioliitossa on ollut juuri sinun mentävä rako, niin voihan se olla, että olet osunut paikalle juuri oikeaan aikaan – riippumatta siitä, kuka olit. Sinulle vain oli tilausta. Mielestäni asian ydin ei kuitenkaan ole se, onko mies tosissaan vai ei, vaan se, pystyisitkö edes luottamaan häneen, vaikka hän jättäisikin vaimonsa ja päätyisitte yhteen. Jos tiedät, että mielessäsi pyörisi jatkuvasti se, tekisikö hän saman sinullekin, kehotan luovuttamaan nyt, kun ketään ei vielä ole satutettu – paitsi sitä tietämätöntä vaimoa. Et halua elää parisuhteessa, jossa mietit jatkuvasti, vaihdetaanko sinutkin kohta uuteen."
​​​​​​​– 30, sinkku

Mitä olet aina halunnut kysyä naisilta? Kysy – me selvitämme vastauksen


***

1:53

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.