Mies, teetkö nämä virheet sängyssä?

Mies, haluatko oppia täydelliseksi rakastajaksi? On muutama asia, joita välttämällä parannat huomattavasti mahdollisuuksiasi loistaa eduksesi naisesi silmissä.

Seksi on välillä hankalaa. Eri ihmiset pitävät erilaisista asioista eikä nykyinen kumppani välttämättä pidä samoista asioista kuin edellinen. On kuitenkin joitain asioita, jotka ovat lähestulkoon aina virhe. Tässä lista asioista, joihin sortuessaan miehet useimmiten astuvat harhaan.

1. Etkö huomioi naisen vartaloa?

Naisen vartalosta löytyy paljon muutakin kuin ne itsestäänselvät paikat. Jos mies ei osaa suunnistaa sopukasta toiseen, paljon jää kokematta. Aika usein mies suuntaa suoraan hommiin muistamatta, että esimerkiksi klitoris ja g-piste kaipaavat kipeästi huomiota. Tai tyrkyttääkö hän kaulaansa sinulle? Se tarkoittaa, että hän haluaisi sinun suutelevan sitä. Naisen kehossa on paljon alueita, joita hyväilemällä teet hänet hyvin onnelliseksi. Opi lukemaan naisesi sanattomia kehotuksia tai jos epäilyttää, niin kysy suoraan, mikä hänestä tuntuisi mukavalta.

2. Lopetatko, kun olet valmis?

Teitä on kaksi, eikö? Kyse ei ole vain sinun miellyttämisestäsi. Eikö olekin parempi, että te kumpikin nautitte? Moni mies ei ymmärrä, että seksin tarkoitus ei ole saada vain häntä laukemaan. On tärkeää, että huolehdit myös naisesi miellyttämisestä.

3. Oletko liian aggressiivinen?

Naiset pitävät vahvoista miehistä, mutta ethän ole sängyssä liian kovakourainen? Naista ei pitäisi kohdella petipuuhien aikana kuin ketsuppipulloa. Hellemmät otteet sopivat intiimileikkeihin paremmin.

4. Etkö käytä ehkäisyä?

Miehet ovat monissa asioissa ihan fiksuja, mutta usein he eivät tunnu kuitenkaan ihan täysin ymmärtävän suojaamattoman seksin vaaroja. Ehkäisystä huolehtiminen jääkin usein naisen vastuulle. Typerintä, mitä mies voi tehdä, on ruveta jankkaamaan siitä, käytetäänkö ehkäisyä vai ei – tuntuipa se kondomi kuinka ikävältä tahansa.

5. Luuletko tietäväsi, mitä hän haluaa?

Yksinkertainen fakta on, etteivät miehet aina tiedä, mitä nainen haluaa. He kuitenkin usein kuvittelevat tietävänsä. Tämä on iso virhe. On erittäin tärkeää kommunikoida kumppanin kanssa, jotta kumpikin voisi nauttia seksistä niin paljon kuin mahdollista.


AVA

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja