Asiantuntija: Nämä ovat yleisimmät virheet sängyssä

Seksi ei suju aina kuin elokuvissa. Asiantuntija kertoo, mihin mokiin ihmiset sortuvat useimmiten.

Asiantuntija Stacie Ikka kertoo yourtango.comille, mihin seksivirheisiin ihmiset useimmiten sortuvat.

1. Kuvittelet rakkaasi olevan ajatustenlukija

Ikka uskoo, että käsite "olla huono sängyssä", ei täysin pidä paikkansa.

– Toki jotkut ymmärtävät paremmin kuin toiset miten kumppania miellytetään. Mutta on täysin epäreilua sanoa, että joku on huono sängyssä, Ikka sanoo.

Monet ihmiset on helppo tyrmätä vain, koska tuntuu, ettei sängyssä ole sitä maagista kemiaa. Ilkkan mukaan kyse on kuitenkin usein kommunikaatiovajeesta.

– Et voi olettaa että kumppanisi tietää mikä kiihottaa sinua ja miten sinua miellytetyään, erityisesti jos on kyseessä uusi kumppani. Terveessä ihmissuhteessa seksi yleensä paranee ajan mittaan, kun alatte tuntea toisianne ja osaatte kommunikoida seksuaalisista tarpeistanne, haluistanne ja siitä, mistä pidätte, Ikka kertoo.

2. Olet itsekäs rakastaja

Orgasmin tavoittelu ei ole seksissä aina pääasia. Myös aito kiinnostus kumppaniasi kohtaan ja intiimillä tavalla kommunikointi merkitsevät paljon.

– Terveessä ihmissuhteessa on luonnollista antaa ja ottaa, Ikka muistuttaa.

3. Paljastat liikaa liian pian

Kommunikaatio on avain hyvään seksiin, mutta liika paljastaminen liian nopeaan voi pelottaa kumppanin tiehensä.

– On parasta paljastaa kinkyily, fetissit, fantasiat ja seikkailunhalu vähä vähältä ja vasta, kun suhde perustuu luottamukseen, Ilkka sanoo.

4. Käytät seksiä aseena

Jotkut ihmiset käyttävät seksiä aseena tai suostuvat sängyssä asioihin, joita eivät yleensä haluaisi tehdä, vain miellyttääkseen kumppaniaan.

– Kummatkin tilanteet aiheuttavat mielipahaa ja epäluottamuksen ilmapiirin, mikä voi pilata läheisyyden, jota on kenties aiemmin ollut, Ilkka sanoo.

Orgasmin teeskenteleminen

Orgasmin teeskentelminen on yleistä ja toisinaan ymmärrettävääkin. Pidempiaikaista ja tyydyttävää ihmissuhdetta etsivän on kuitenkin parasta olla rehellinen.

– Kumppanille on hyvä opettaa, kuinka saavutat orgasmin sen sijaan että johtaisit häntä harhaan ja olisit itsekin tyytymätön, Ilkka kertoo.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja