Älä tee näitä virheitä, jos et halua tappaa seksielämääsi

Terve seksielämä ei ole itsestäänselvyys. Herkkiä hetkiä kumppanin kanssa on syytä vaalia, jotta molemmat osapuolet pysyisivät tyytyväisinä.

Jos haaveenasi on sekä säilyttää oma kiinnostuksesi seksin harrastamiseen kumppanisi kanssa että kumppanisi innostuksen säilyminen, ole tarkkana, ettet sorru näihin mokiin.

Älä suhtaudu seksiin suorituksena

Seksiin ei ole syytä suhtautua suorituksena. Jos rakastelemisen oman kumppaninsa kanssa jakaa tiettyihin osasuorituksiin, joiden päässä häämöttää maali, on kokonaisuus harvoin kovin tunteikas. Pyri elämään hetkessä lempiessäsi rakkaasi kanssa.

Älä rutinoidu

Harrastatteko seksiä aina samassa paikassa? Rutinoituminen petipuuhissa johtaa helposti innostuksen laantumiseen. Uusien paikkojen kokeileminen – myös huonolla menestyksellä – tuo mukavaa väriä yhteisiin intiimeihin hetkiin. Vain mielikuvitus on rajana uusien makuupaikkojen löytämisessä.

Älä ole ennustettava

Jos kumppanisi tietää tarkkaan jokaisen liikkeesi makuukammarin puolella, alkaa innostus helposti vähitellen hiipua. Yllätykset – pienetkin sellaiset – tuovat seksielämään kaivattua energiaa. Älä arkaile yllättää kumppaniasi!

Älä ole kömpelö

Kömpelöt liikkeet eivät kuulu vällyjen väliin. Jos joutuu pelkäämään kumppanin seuraavaa liikettä, on kiihottuminen äärimmäisen hankalaa. Stressi tuo mukanaan usein kömpelöitä sanoja ja liikkeitä, joten pyrkimys rentoutumiseen vällyjen välissä helpottaa pääsemään eroon kömpelöistä tavoista.

Älä väheksy seksiä

Haluatko useinkin katsoa ensin suosikkisarjasi jakson loppuun ennen kuin suostut siirtymään kumppanisi kanssa makuuhuoneen puolelle? Jos seksi jää usein arjen valintojen arvoasteikolla häntäsijoille, on asialle syytä tehdä jotain, jos mielii säilyttää aktiivisen seksielämän. Repäise ja katso vaikka illan suosikkisarjan jakso myöhemmin nauhalta!

MTV3/Helmi

Osittainen lähde: Men's Health

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja