Nainen: Älä tee näin sängyssä!

Miehet kertovat, mitä asioita he eivät halua missään nimessä kokea sängyssä. Vältä siis näitä mokia, jos et halua pilata tunnelmaa!

Thefrisky.com-sivusto listasi kahdeksan asiaa, joita miehet eivät halua sängyssä kokea. Muista tämä kieltolista seuraavan kerran, kun tunnelma kuumenee makuuhuoneessa.

Älä itke. Kyyneleet on helppo tapa saada tunnelma latistumaan ennen seksiä, seksin aikana, seksin jälkeen.

Älä matki eläinääniä. Eläinten matkiminen on kiellettyjen asioiden listalla sängyssä. Seksikäs miau-äänehdys saattaa toimia, mutta älä missään nimessä pidä muita epäilyttäviä eläinääniä!

Älä sulje pois mahdollisuuksia. Suurin osa miehistä unelmoi anaaliseksistä. Älä tee mitään, mitä et halua, mutta muista, että aina ei tarvitse edetä seksiin saakka. Myös koskettelu riittää.

Älä riko ihoa. Leikittelevät näykkäykset kuuluvat sänkyyn, mutta älä jätä hampaanjälkiä kultasi iholle! Jätä myös fritsut sinne minne ne kuuluvat – lukioon.

Kuiva suuseksi. Miehet menevät sekaisin suuseksistä ja käsipelistä, mutta myös ne pitää osaa tehdä oikein. Miehet eivät nauti, jos suusi on täysin kuiva tai et käytä liukuvoidetta.

Älä kysy, vaan tee! Eräs mies toteaa, että naisen ei aina tarvitse odottaa miehen aloitetta. Älä siis jää odottamaan, että mies ehdottaa sinulle jotain tiettyä seksiasentoa, vaan pyörähdä valmiiksi haluamaasi asentoon.

Älä kutsu häntä isäksi. Mies ei myöskään ole veljesi, setäsi tai kukaan muukaan. Älä siis mainitse perheenjäseniä sängyssä!

Älä läpsäise ilman lupaa. Sängyssä elää helposti hetkessä eikä mieti liikoja. Siitä huolimatta pidä huoli siitä, että et lyö liian kovaa. Mikään ei tapa tunnelmaa paremmin kuin liika väkivalta sängyssä.

MTV3/Helmi

Lähde: Thefrisky.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja