TOP 5: Näin nainen mokaa sängyssä

Näin nainen mokaa seksin aikana. Lue viiden miesten mielestä kohtalokkaimman kohdan lista!

Tiedäthän sen ilmiön, kun negatiivinen kritiikki jää vellomaan pidemmäksi aikaa mieleesi kuin positiivinen kehu? Myös huono seksi saattaa tehdä pidempikestoisen vaikutuksen kuin hyvä sellainen. Jotta kehittyisit seksin saralla, tutustu naisten viiteen huonoon seksin aikana ilmenevään tapaan. Tunnistatko itsesi – oletko joskus mokannut?

1. Vääristä paikoista pureminen

Korvat kestävät näykkimistä. samoin nännit, mutta miehen alapää ei missään nimessä.

2. Teeskennelty ääntely

Älä ota mallia eroottisten elokuvien ääntelystä, vaan ole oma itsesi.

3. Holtittomuus ratsastuksessa

Mies nauttii varmasti naisen ratsastaessa hänen päällään, mutta ei silloin, jos naisen laskeutuessa alas sattuu haaveri sukupuolielinten kanssa ja miehen penis pääsee lipsahtamaan ulos. Pitäisitkö sinä siitä, että sormesi jäisi tiiliskivien väliin? Muista olla varovainen, vaikka olisitkin innoissasi.

4. Rytmitajuttomuus

Rytmitajuttomuus katkaisee hienosti alkaneen seksin – erityisesti asennoissa, jotka vaativat sellaista kummaltakin osapuolelta. Muista siis: Älä heilu sinne tänne tai makaa paikoillasi liikkumatta. Rytmitajuakin voi treenata!

5. Keskustelu muista asioista

Seksin aikana mies keskittyy kuuntelemaan vain toisella korvalla, mitä nainen puhuu, joten puhuminen kannattaa pitää minimissä ja keskittyä vain tunnelmaa nostattaviin aiheisiin. Älä siis kysele suhteenne tulevaisuudesta tai takerru menneisiin kesken makuuhuonepuuhien. Tulet tuskin saamaan järjellistä vastausta, ja väärän vastauksen antaminen saattaa tappaa tunnelman tai aiheuttaa myöhemmin närää.

Etsitkö välineitä makuuhuonehetkiin? Tutustu Helmi-kauppaan!


MTV3/Helmi

Kuvat: Arman Zhenikeyev / Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja