Mies tarjosi naiselle drinkkejä, mutta vaati rahojaan takaisin mauttoman syyn vuoksi – somekansa tyrmistyi: "Tämän on pakko olla vitsi!"

Nykydeittailun moraalisäännöt repivät ja raastavat 8:52
Nykydeittailun moraalisäännöt repivät ja raastavat – ”Ennen seurusteltiin yhden kanssa kerrallaan”.

Cloe törmäsi bileiltansa aikana mieheen, joka halusi tarjota hänelle juotavaa. Seuraavana päivänä mies tulikin katumapäälle, kertoo The Sun

On yleistä, että nousuhumalassa sitä tulee tarjottua drinkkejä ventovieraillekin diskovalojen loisteessa. Seuraavana aamuna morkkis saattaakin olla moninkertainen, kun nolojen tanssiliikkeiden lisäksi Visa on vinkunut liian monen juomatilauksen yhteydessä.

Harva kuitenkaan uskaltaa karhuta törsäämiään rahoja takaisin. 

"Juomien tarjoaminen ei ollut sen arvoista"

Cloe Matthews oli juhlimassa paikallisessa yökerhossa, kun hän tapasi Dannyksi esittäytyneeseen mieheen. Juhlatuulella ollut kaveri halusi tarjota naiselle drinkin, jonka Cloe otti ilolla ja ystävällisenä eleenä vastaan.

Kaksikko oli vaihtanut numeroita illan aikana, ja mies otti Cloeen yhteyttä heti seuraavana päivänä.

Aluksi mies tiedusteli, kenen numeron hän oli illan tuoksinassa tallentanut puhelimensa yhteystietoihin. Kun Cloe selvensi olevansa nainen, johon hän oli edellisenä iltana tutustunut yökerhossa, viestittely sai erikoisen käänteen.

Sen sijaan, että Danny olisi pyytänyt edellisyön seuralaistaan oikeille treffeille, mies alkoi karhuta naisen juomiin käyttämiään rahoja.

– Voisitko siirtää rahat, jotka menivät drinkkeihisi viime yönä, tililleni. Koska emme päätyneet samaan osoitteeseen illan päätteeksi, juomien tarjoaminen ei ollut sen arvoista, Danny perusteli kysymystään.

Miehen toimintaa pidettiin kuvottavana: "Tähänkö yhteiskunnassamme on tultu?"

Pöyristynyt nainen julkaisi lyhyen keskustelun Twitter-tilillään. Kuvakaappauksesta tuli hetkessä viraali: se sai yli 60 tuhatta tykkäystä ja yli tuhat kommenttia, mutta on myöhemmin poistettu.

Twitter-käyttäjät olivat hyvin yksimielisiä siitä, että miehen kysymys oli mauton. Monella kommentoijalla olikin ehdotus sille, miten Cloe voisi vastata miehelle napakasti takaisin.

– Laskuta miestä ajasta, jonka käytit hänen kanssaan jutusteluun ja vähennä juomiin menneet rahat summasta, eräs ehdotti.

– Siirrä hänen tililleen yksi killinki ja sano, että hän ja hänen kanssaan vietetty aika oli sen väärti.

Muutamat ehdottivat, että Cloe vastaisi miehelle myöntävästi – tietenkin niin, että vastauksessa olisi koira haudattuna.

– Sano hänelle, että ”totta kai”, selvitä hänen pankkitietonsa ja laita hänen nimissään 20 dollarin automaattinen kuukausilahjoitus jollekin hyväntekeväisyysjärjestölle, yksi vinkkasi.

Toiset miettivät, millaisia vaatimuksia miehellä onkaan silloin, jos ravintolassa vietetyt treffit eivät päädykään samaan osoitteeseen samojen vällyjen väliin.

– Tämän on pakko olla vitsi! Tähänkö yhteiskunnassamme on tultu?

Myöhemmin selvisi, että Cloe ei maksanut Dannylle penniäkään – ja hyvä niin.

Myös lontoolaisen Luke McKaynystävälle on käynyt vastaavanlainen tilanne

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: The Sun, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat