21-vuotias nainen luuli saavansa rahaa pyytämättä ja yllättäen – mies kuittasikin viiltävästi: "Tämä on YouTube-urani loppu"

7:25
Miten tubettajat tienaavat?

Amerikkalaisnainen sai hupaisan näpäytyksen mieheltä, joka oli pettynyt naisen YouTube-kanavan sisältöön.

Ali Resuta, 21, opiskelee Arizonan yliopistossa, mutta haaveilee myös urasta tubettajana. Hiljattain Ali koki kuitenkin tilanteen, joka sai ainakin leikkimielisesti arvioimaan mahdollista uraa YouTuben parissa uudelleen.

Ali kertoi Buzzfeedin haastattelussa, ettei hänen YouTube-kanavansa ole vielä kovin vakavalla pohjalla. Lähinnä Ali jakaa kanavalla ystäviensä kanssa jakamiaan kokemuksia.

– Mutta kuka tietää, ehkä jonain päivän otan sen vakavasti, hän kuitenkin toteaa.

"Niin minä tapasin Patrickin"

Viime viikolla eräs mies otti kuitenkin omalla tavalla kantaa Alin YouTube-kanavan sisältöön.

Huvittavaan näpäytykseen johtava tilanne sai alkunsa, kun Ali julkaisi lomaltaan Havaijilta omien sanojensa mukaan "jokseenkin riskialttiin kuvan" Instagram Storiesien puolella. Kun eräs varattu mies reagoi kuvaan, Ali päätti nolata tämän julkisesti Twitterissä. Vaikka twiitti ei levinnytkään laajalle, sen kautta pieni määrä ihmisiä löysi hänen Instagram-tilinsä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Ja niin minä tapasin Patrickin, Ali kertoo.

Patrick lähetti Alille yksityisviestin ja pari vaihtoi muutaman vitsin keskenään. Yhtäkkiä mies kuitenkin lähetti hänelle viestin pyytäen Alin Venmo-tiliä. Venmo on mobiilimaksusovellus, jonka avulla voi siirtää tai vastaanottaa rahaa – ja Ali luuli saavansa sitä.

– Miehet ovat outoja, ja olen saanut kohtuullisen määrän rahaa satunnaisilta miehiltä netissä ilman mitään syytä. Joten, kuten voitte kuvakaappauksesta nähdä, innostuin aika lailla, koska luulin saavani vähän rahaa, Ali tunnustaa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"YouTube-urani loppu"

Alin Twitterissä jakamasta kuvakaappauksesta käy ilmi, että mies tosiaan kysyi yhtäkkiä naiselta tämän Venmo-tiliä, jonka Ali tälle auliisti kertoi kysyen kuitenkin syytä.

"Koska katsoin juuri vlogiasi, hahaha", mies kuittasi.

Ali Resuta. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pian Ali saikin Venmon kautta ilmoituksen. Eikä suinkaan siitä, että hänelle olisi tullut rahaa, vaan siitä, että mies pyysi häneltä viiden dollarin hyvitystä siitä 3 minuutista ja 44 sekunnista, jotka tämä oli käyttänyt Alin videon katsomiseen.

"Tämä on YouTube-urani loppu", Ali vitsaili jaettuaan kuvakaappaukset Twitterissä.

Twiitillä on liki 230 000 tykkäystä, ja se herätti paljon huvitusta somekäyttäjien keskuudessa. Alin mukaan monet ovat naljailleet hänelle pyytämällä itsekin rahaa menetetystä ajastaan Venmon kautta. Eräs myötätuntoinen käyttäjä tosin laittoi Alin Venmo-tilille rahaa viisi dollaria.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Ei kitkaa

Patrick sen sijaan ei koskaan saanut pyytämiään dollareita.

– Olen aivan liian pennitön siihen, Ali toteaa.

Ali ja Patrick saivat hyvät naurut twiitin levittyä, eikä parivaljakon välillä ole kitkaa kettuilun vuoksi.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähde: Buzzfeed

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja