Kiusallisin keskustelu ikinä? Tämä mies ei ymmärrä saaneensa pakit

Joskus pakit pitäisi tavata kunnolla tai ehkä piirtää paperille, jotta toinen osapuoli ymmärtäisi ne.

Treffailu voi olla kiusallista parhainakin aikoina, mutta vielä pahempaa, jos treffikumppanisi on joko uskomattoman pihi tai ärsyttävän sinnikäs. Tai kumpaakin.

Lontoolainen Luke McKay twiittasi naispuolisen ystävänsä ja "liki kirjaimellisesti huonoimman ihmisen maailmassa" keskustelun. Keskustelua on jaettu sen jälkeen yli 2 000 kertaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Keskustelu alkaa kohteliaalla, mutta jämäkällä kieltäytymisellä toisista treffeistä.

Mies:"Oli mukava tavata sinut. Haluaisitko tavata uudelleen?"
Nainen: "Oli mukava tavata sinutkin. Olet hyvin mukava ja intohimoinen ihminen, mutta en ole varma, että sopisimme toisillemme – olen aika varautunut ihminen, mutta en haluaisi sinun muuttuvan! Parempaa onnea tuleville treffeille!
Mies: "Haluan näyttää sinulle ruoanlaittotaitoni ;) Haluaisitko tulla luokseni illalliselle tiistaina tai keskiviikkoiltana, ensi viikolla?"
Nainen: "Kiitos tarjouksesta, mutta minulla on suunnitelmia noille päiville, ja ensi viikko on hullu töissä, joten teen pitkiä päiviä!

Ensimmäistä kieltäytymistä seuraa kaksi yhtä kohteliasta kieltäytymistä.

Mies: "Todellakin, ensimmäinen viikko pääsiäisen jälkeen on kiireinen minullekin. Milloin sinulle sopisi?"
Nainen: "Hyvin ystävällistä sinulta, mutta kuten sanoin, en usko, että sovimme toisillemme, joten en haluaisi tuhlata aikaasi!"
Mies: "Minusta meillä on potentiaalia, ja haluaisin tutkiskella sitä ;) Tavataan vielä kerran, syödään luonani, ja jos ei se toimi, jätetään homma siihen. Et vaikuta ihmiseltä, joka luovuttaa helpolla ;) Joten milloin sinulle kävisi? Teen jotain herkullista ruokaa ja jälkiruoaksi hemmottelen sinua..."
Nainen: "Kiitos, mutta en ole samaa mieltä, olen pahoillani! Olen varma, että löydät jonkun toisen, jolle voit laittaa ruokaa!"

Sitten keskustelu muuttuu jo oudoksi.

Mies: "Olet epäreilu, ja olen nyt pahoillani, että maksoin drinkkisi tänään. Voinko pyytää sinua maksamaan sen minulle takaisin? Se olisi vain reilua."
Nainen: "Totta kai maksan sen sinulle takaisin, jos niin haluat. Olisin ostanut vastineeksi drinkin sinulle, mutta baarissa oli liian kova meteli. Anna minulle pankkitietosi, ja kerro, paljonko juoma maksoi."
Mies: "Se maksoi 4,50 puntaa. Pankkitiedot: ..."
Nainen: "Vau. Tämä todellakin varmistaa sen, ettet ole oikea (minulle)." 
Mies: "Ajattelin, että olet mukava, älykäs nainen, ja nautin keskustelusta kanssani. Minua ärsyttää, että olet epäreilu ja kieltäydyt tapaamasta uudelleen ja antamasta toista mahdollisuutta sillä perusteella, että 'olet varautunut'... Kyllä, olen suora ja avoin (mikä tarkoittaa, etten pelaa pelejä...). Sanoit, että pidät kontrasteista... Joka tapauksessa, ole hyvä, ja maksa juomasi minulle, ja jätetään homma siihen."
...
Mies: "Hei, oletko jo siirtänyt rahat?"
Nainen: "Kyllä."
Mies: "Kiitos. Onnea seuraaville treffeillesi. Ensi kerralla ole rehellisempi ja suorempi ja kerro ihmisille, mitä todella tunnet. Jos et pitänyt minusta, sinun olisi pitänyt tehdä se selväksi. Ei sanoa, että 'olet varautunut'."
Nainen: "En ollut pitämättä sinusta, kun tapasimme. Minusta persoonallisuutemme eivät sopineet yhteen, joten en nähnyt järkeä tavata uudelleen. Ja niinhän minä sanoin, ja sinä vain jankkasit. Olen varma, että sinulla on paljon mukavampaa jonkun sellaisen kaanssa, joka on avoimempi ja romanttisempi."
Mies:"Sanoit, että pidät kontrasteista."

Lähde: Mashable

Lue myös:

    Uusimmat