Mainos

Mies tappoi tyttöystävänsä koiran kostoksi parisuhteen päättymisestä – epäillään törkeästä eläinsuojelurikoksesta

Poliisi epäilee joensuulaismiestä kahdesta törkeästä kotirauhan rikkomisesta ja törkeästä eläinsuojelurikoksesta. Mies oli esitutkinnan mukaan muun muassa tappanut entisen tyttöystävänsä koiran.

Itä-Suomen on saanut valmiiksi esitutkinnan, joka liittyy Joensuun Rantakylässä syyskuun lopulla tapahtuneeseen koiran tappamiseen. Esitutkinnan perusteella poliisi epäilee joensuulaista 35-vuotiasta miestä muun muassa kahdesta törkeästä kotirauhan rikkomisesta ja törkeästä eläinsuojelurikoksesta.

Lisäksi miestä epäillään laittomasta uhkauksesta ja kiristyksestä. Poliisin mukaan mies uhkasi tappaa asianomistajan hallussa olevan koiran ja myös toteutti uhkauksena.

Tapettu koira oli polisiin mukaan noin nelivuotias sekarotuinen rotweilerin kokoinen ja näköinen koira.

– Epäilty oli tunkeutunut luvatta ex-naisystävänsä asuntoon, ottanut naisen omistaman koiran sieltä kaulapannasta taluttaen mukaansa ja tappanut koiran läheisessä tienristeyksessä iskemällä sitä lukuisia kertoja kääntöveitsellä. Ex-naisystävän päästyä paikalle oli mies poistunut ja jättänyt koiran kitumaan. Koira oli kuitenkin hetken päästä kuollut saamiinsa vammoihin, Itä-Suomen poliisi kertoo tiedotteessaan.

Esitutkinnan perusteella epäillyn motiivi koiran tappamiselle on ollut kosto juuri päättyneestä parisuhteesta.

Myös toinen asianomistaja, jota miehen epäillään uhkailleen ja kiristäneen, oli poliisin mukaan miehen entinen naisystävä.

Epäilty on ollut koko esitutkinnan ajan vangittuna ja rikoskokonaisuus on siirtynyt syyteharkintaan. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.