Mies: Tällainen nettideittivastaus viehättää naista

Luitko netistä kiinnostavan deittiprofiilin, mutta et tiedä miten lähestyä naista? Näillä vinkeillä onnistut saamaan seuraa verkosta.

Luitko kiinnostavan nettideitti-ilmoituksen? Naiset kertovat, minkälaiset vastaukset saavat heidät kirjoittamaan takaisin.

1. Panosta kielioppiin. Kielioppivirheet antavat sinusta auttamatta tyhmän vaikutelman. Sanaseppo hurmaa naisen kuin naisen.

2. Vuolaat rakkaudentunnustukset tuntemattomilta eivät ihastuta, mutta kehut piristävät ketä tahansa.

3. Itsevarma mies on seksikäs, mutta etenkin netissä katteeton itsekehu ei viehätä. Ole rehellinen. Totuus paljastuu viimeistään treffeillä.

4. Anna naisen ymmärtää, että olet kiinnostunut juuri hänestä. Älä sorry copy + paste -vastauksiin. Nainen huomaa kyllä heti, jos olet lähettänyt saman vastauksen useammalle tyypille.

5. Kerro itsestäsi, mutta älä unohda kysyä muutamaa asiaa myös naiselta.

6. Oletko koskaan miettinyt, minkälainen todella olet? Vietä hetki aikaa itsetutkiskelun parissa. Kuvaile itseäsi täsmällisesti ja ole konkreettinen. Sen sijaan että kertoisit yksinkertaisesti olevasi sosiaalinen ja tulevasi toimeen kaikkien kanssa, kerro esimerkiksi siitä, miten valmennat nuoria jalkapalloilijoita ja tykkäät viettää viikonloppujasi kavereiden illanistujaisissa.

7. Huumorintaju toimii aina. Kepeä asenne toimii etenkin netissä tuntemattomien kesken jään rikkojana. Pilke silmäkulmassa ei tarkoia kaksimielistä flirttiä, vaan sujuvaa keskustelua ja iloista asennetta. Jos saat naisen nauramaan ja huumorintajunne kohtaavat, voit hyvinkin päästä treffeille.

8. Kunnioittava, kohtelias ja kiinnostunut asenne saa vastakaikua. Tämä toimii tosielämässäkin.

9. Vähäsanaiset ja mitäänsanomattomat vastaukset menevät suoraan roskakoriin.

10. Panosta hyvään kuvaan, mutta unohda Photoshop.

Lue myös:

AVA, Maarit Rasi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja