Näin saat seuraa netissä: Tuunaa profiilisi uuteen uskoon

Nettideittailussa massasta erottautuminen on avain onnistumiseen. Yourtango.com kertoo, kuinka teet hyvän nettideittiprofiilin.

Muista erottautuminen on nettideittimaailmassa tärkeää. Näin teet hyvän nettideittiprofiilin ja löydät varmemmin kaltaistasi seuraa.

1. Ole persoonallinen

Muista erottautuminen on nettideittimaailmassa tärkeää. Sen sijaan että tekisit listan siitä, mitä kaipaat toiselta, näytä profiilissasi, kuinka uniikki olet. Kerro itsestäsi esimerkiksi jokin värikäs anekdootti.

2. Korosta positiivisia puoliasi

Älä vihjaa, että sinussa olisi jotain vikaa, koska etsit seuraa netistä. Profiilikuvaukset, jotka alkavat sanoilla, "en voi uskoa, että etsin seuraa tätä kautta", eivät vetoa. Miksi aloittaisit keskustelun ihmisen kanssa, joka halveksuu kaikkia muita, jotka käyttävät nettiä parinhakuun? Muista, että ihminen, jonka yrität tavata, käyttää nettideittipalvelua itsekin.

3. Älä valehtele

Älä valehtele…mistään! Ethän halua aloittaa valheella mahdollista uutta ihmissuhdettasi? Jos olet aito ja autenttinen, sinulla on suuremmat mahdollisuudet tavata kaltaisesi ihminen. Valehtelemalla tuhlaat vain omaa ja hänen aikaasi.

4. Kysy apua ystäviltäsi

Tarvitsetko osuvan nimimerkin, mutta et keksi mitään, mikä kuvailisi sinua? Kysy ystäviltäsi apua. Tulet yllättymään, kuinka ystäväsi kehuvat sinua. Kaiken lisäksi saat mielikuvituksellisen nimimerkin.

4. Ole positiivinen

Kukaan ei halua tapailla "neiti myrtsiä". Nettideittiprofiili ei ole paikka, johon vuodatat henkilökohtaiset ongelmasi. Sen sijaan että kertoisit ikävistä asioista, kerro hyvistä puolistasi. Mitä positiivisempi olet, sitä enemmän saat yhteydenottoja.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat