Mainos

Mies sieppasi koulutytön keskellä päivää Oulussa

Poliisi kaipaa silminnäkijöitä eilen päivällä tapahtuneelle sieppaukselle. Tyttö on kertonut, että hänet otti kyytiin vanhahkolla tummanpunaisella henkilöautolla ajanut mies.

Oulun poliisi tutkii aamulla löydetyn 8-vuotiaan tytön katoamistapausta vapaudenriistona ja mahdollisesti lapsen seksuaalisena hyväksikäyttönä. Poliisi kaipaa nyt silminnäkijöitä eilen tapahtuneelle sieppaukselle.

Oululaistyttö katosi Myllyojan kaupunginosassa matkalla koulun viereiseltä leikkikentältä kotiin. Hänen pyöränsä ja reppunsa löytyivät Sangintieltä 300 metrin päästä kotoa. Katoaminen käynnisti Oulussa laajat etsinnät, ja tytön tuntomerkkejä kerrottiin tiedotusvälineissä.

Tytön löysi töihin matkalla ollut nainen aamulla noin kello 6.30. Olosuhteisiin nähden hyväkuntoinen tyttö oli kävelemässä kotiinsa Sangintietä pitkin. Hänet käytettiin sairaalassa tutkimuksissa.

Mies kantoi autoon

Tyttö on kertonut, että hänet otti kyytiin viininpunaisella vanhahkolla porrasperäisellä henkilöautolla ajanut mies. Mies kuljetti tytön asunnolleen, joka oli vaaleassa kerrostalossa.

Poliisi kaipaa näkijöitä sieppaustilanteelle, joka tapahtui kello 14:n aikaan Sangintien ja Sieppotien risteyksessä. Poliisin mukaan mies otti tytön kiinni ja kantoi autoon. Tytön reppu ja polkupyörä jäivät paikalleen.

Tapauksen tutkija rikosylikonstaapeli Antti Alaviitala pitää lapsen sieppaamista erittäin harvinaisena niin Oulun kuin koko Suomenkin mittakaavassa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.