Mainos

Isä sai potkut jäätyään todistamaan poikansa syntymää – tarinalla odottamattomat seuraukset

Neljän lapsen isä tulee muistamaan tammikuun ensimmäisen päivän ikuisesti. Koeajalla ollut mies sai potkut jätettyään työvuoron väliin vaimonsa synnytyksen vuoksi. 

Isä Lamar Austin tulee muistelemaan vuoden 2017 ensimmäistä päivää vielä pitkään. Tammikuun ensimmäisenä päivänä 30-vuotias mies toivotti vastasyntyneen poikansa tervetulleeksi maailmaan, mutta samana päivänä hänet myös irtisanottiin vartijan tehtävistään. Kiitos avuliaiden ihmisten, tapaus päättyi kuitenkin onnellisesti. 

Isä luuli tekevänsä oikein, mutta toisin kävi

Joulukuun viimeisenä päivänä Austinin vaimo Lidnsay alkoi tuntea supistuksia, ja he lähtivät sairaalaan synnyttämään. Kunniallinen isä päätti, että hän pysyisi vaimonsa rinnalla koko synnytyksen ajan. Austin pysyi päätöksessään, ja juuri ja juuri tammikuun puolella perheeseen syntyi pieni poika. Ilouutisten keskellä tuore isä sai kokea myös järkytyksen. Sillä välin kun isä oli sairaalassa, hänet oli irtisanottu uudesta työpaikastaan. 

– Luulin tekeväni perheen kannalta oikein ja tämän sain, Austin kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Armeijassa aiemmin työskennellyt Austin oli juuri aloittanut uudessa työssään, ja hän oli vielä kolmen kuukauden koeajalla. Kun mies ei ollut ilmestynyt työvuoroonsa, hänet irtisanottiin heti seuraavana päivänä tekstiviestillä. Yrityksen mukaan he etsivät joustavaa henkilöä, joka on tavoitettavissa ympäri vuorokauden. Austin ei vastannut yrityksen toiveita. 

Isä tulee muistamaan päivän ikuisesti

Tarina ei kuitenkaan päättynyt tähän, sillä paikallislehti The Concord Monitorin kirjoitettua Austinin kohtalosta, isän sähköposti alkoi täyttyi työtarjouksista ja tuntemattomien ihmisten tekemistä lahjoituksista.

Concordin kaupungin johtokunnan jäsen Sara Persechino perusti perheen hyväksi myös kampanjasivuston, sillä hänen mukaansa kenenkään ei pitäisi joutua valitsemaan perheen ja työn välillä.

Kaikki päättyi siis lopulta hyvin. Isä kertoo, ettei hän kadu mitään, vaan kantaa ylpeänä isän ja aviomiehen viittaa. Hän tulee muistamaan ikuisesti tämän erityisen päivän, jolloin hänen pieni poikansa syntyi.

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.