Mainos

23-vuotias mies kuoli yllättäen keskellä yötä – sai äidiltään kauniin viestin vain muutama tunti ennen kuolemaansa

Urheilullinen nuorimies kuoli täysin yllättäen piilevien sydänongelmien aiheuttamaan sydämenpysähdykseen. Nyt hänen äitinsä haluaa varmistaa, ettei sama tapahtuisi kenellekään muulle. 

Vain muutama tunti ennen poikansa äkillistä kuolemaa brittiläinen Elaine Walhs, 54, sai pojaltaan viestin, jossa hän valitteli flunssaista oloaan. Sen enempää miettimättä äiti vastasi pojalleen rakastavansa tätä todella paljon. Hän ei osannut millään aavistaa, että tämä viesti tulisi jäämään viimeiseksi, jonka hänen 23-vuotias poikansa Patrick tulisi koskaan lukemaan.

Mitkään merkit eivät viitanneet siihen, että unelmatyössään oleva urheilullinen mies tulisi menehtymään äkillisesti sydämenpysähdykseen vain muutama tunti viestin jälkeen.

Äiti toivoo, ettei yksikään joutuisi kokemaan samaa

Kun kaukana Kaliforniassa työskentelevästä pojastaan asuva Walsh ei ollut kuullut pojastaan muutamaan päivään, hän pyysi lähempänä asuvaa ex-miestään ottamaan yhteyttä paikalliseen poliisiin. Jokaisen vanhemman painajainen kävi toteen, kun kaksi päivää viimeisimmän tekstiviestikeskustelun jälkeen Patrick löydettiin kuolleena omasta sängystään. Poika makasi rauhallisesi sängyssään kuulokkeet päässään, aivan kuin hän olisi nukkunut.

Nuoren miehen epäillään kärsineen piilevistä sydänongelmista, jotka lopulta koituivat hänen kohtalokseen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Hän rakasti perhettään todella ja olisi tehnyt mitä tahansa puolestani. Hänellä oli niin paljon rakkautta annettavanaan. Todella huolehtiva ja kaunis persoona, äiti kuvaile poikaansa.

Wals kertoo kuulleensa pojastaan viimeisen kerran tammikuun 15. päivä, jolloin hän kertoi tunteneensa olonsa huonoksi koko joulun ajan. Tämä flunssainen olo oli ainoa oire, joka oli viitannut mahdollisiin sydänoireisiin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Poikansa kuolemasta lähtien Walsh on kerännyt rahaa julkisia defibrillaattoreita varten, jotta mahdollisimman moni sydämenpysähdyksestä kärsivä ihminen jäisi eloon.

– Jos voin pelastaa yhdenkin elämän ja estää jotakuta perhettä käymästä läpi sitä, mitä minä käyn nyt läpi. Sitten minun poikani kuolema ei ollut turha; tätä hän olisi halunnut, Walsh kertoo.

Lähteet: DevonLive, Metro

***

22:07

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.