Mainos

Tuntematon kirjoitti koskettavan viestin kahden vauvan isälle – ei tiennyt, että kolmas oli menehtynyt

Tuntemattomalta perheeltä saatu viesti teki lapsensa menettäneen isän juhlapäivästä hieman helpomman. 

Tämän vuoden isänpäivänä Dan ja Maxi Cortez olivat viettämässä mukavaa päivää yhdessä vuoden ikäisten tyttäriensä kanssa, kun yhtäkkiä heidän päivänsä muuttui entistäkin paremmaksi. Tuntematon perhe oli maksanut heidän ravintolalaskunsa ja kirjoittanut kuitin taakse koskettavan viestin. 

"Nauttikaa vauvoistanne, he eivät pysy pieninä pitkään. Vastapäiseltä perheeltä teille. Siunausta."

Odottamaton hyvä teko olisi liikuttanut kenet tahansa, mutta tälle perheelle viestillä oli tavallistakin syvempi merkitys. Vuosi sitten vanhemmat joutuivat nimittäin kokemaan suuren menetyksen, kun yksi heidän kolmosistaan menehtyi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Kun tarjoilija ojensi meille viestin, kyyneleet alkoivat virrata. Heille me näytimme nelihenkiseltä perheeltä, joka juhli elämämme tärkeintä miestä. He eivät voineet aavistaa, että viime vuonna juhlimme viisihenkisenä perheenä, perheen äiti kertoo.

Tuntemattomalta perheeltä saatu viesti sai vanhemmat muistelemaan heidän pientä poikaansa, jonka kanssa vietetty yhteinen aika jäi liian lyhyeksi. 

Pienellä teolla uskomattoman suuri vaikutus

Toukokuussa 2015 Cortexin perhe kasvoi kolmella terveellä lapsella onnistuneen keisarileikkauksen myötä. Kaikki vaikutti olevan kunnossa, kunnes vain kaksi viikkoa myöhemmin yhdelle lapsista, pienelle Landon-pojalle, diagnosoitiin Citrobacter koseri -bakteerin aiheuttama infektio.

Vain seitsemän viikkoa myöhemmin poika menehtyi sairauden uuvuttamana, ja perhe oli lyhyessä ajassa menettänyt yhden jäsenistään.  

Äiti kertoo heidän surevan edelleen poikaansa, ja etenkin juhlapäivät ovat heille erittäin rankkaa aikaa. Tästä syystä hän haluaakin kiittää täydestä sydämestään perhettä, joka maksoi heidän ateriansa tietämättä heidän menetyksestään. Maxi Cortez kirjoitti Facebook-sivuilleen kiitosviestin, jonka hän toivoo tavoittavan hyvän teon tehneen perheen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Kiitämme teitä sydämiemme pohjasta! Toivottavasti tämä viesti menee perille, äiti kirjoittaa. 

***

6:35

Lähde: Shareably 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.