Mainos

Perheenisä surun murtamana: Tuore äiti ehti pitää esikoisvauvaansa sylissä ja imettää – kuoli vain tunteja myöhemmin

Tuore äiti menehtyi yllättävien komplikaatioiden seurauksena vain tunteja esikoisensa syntymän jälkeen.

Megan Moss Johnson ei olisi voinut olla onnellisempi. Hän piti vastasyntynyttä esikoistytärtään kädestä, imetti ensi kertaa, aivan kuten kuka tahansa tuore äiti. Lapsen syntymä merkitsi Johnsonille ja hänen miehelleen Nathanille erittäin paljon, sillä seitsemän vuotta sitten Megan oli joutunut käymään läpi vaativan sydämensiirto-operaation. Nyt kaiken uskottiin olevan hyvin.

Kukaan ei osannut odottaa, että 31-vuotiaan äidin synnytyksessä olisi voinut mennä jokin pieleen. Valitettavasti näin kuitenkin kävi, ja Johnson menehtyi yllättävien komplikaatioiden seurauksena vain kahdeksan tuntia synnytyksen jälkeen.

Vuorokausi täynnä onnea ja tuskaa

Viisitoistavuotiaana Johnson sai viruksen, joka johti sydänlihastulehdukseen ja mahdollisen hengenvaarallisen sydänsairauden syntyyn. Kahdeksan vuotta myöhemmin Johnsonille suoritettiin sydämensiirto sydämen vajaatoiminnan ja keuhkokuumeen takia ilmenneiden komplikaatioiden vuoksi. 

Leikkaus sujui hyvin ja Johnsonin elämä jatkoi kulkuaan. Vuosi leikkauksen jälkeen Johnson meni naimisiin puolisonsa kanssa, ja nyt, vuosia myöhemmin syntyi pariskunnan esikoistytär Eilee. Nathanin ystävä Josh Wilsonin mukaan pariskunta oli tapahtuneesta niin innoissaan, etteivät he malttaneet käydä lainkaan nukkumaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Hyvää syntymäpäivää Eilee Kate Johnson. Megan oli ja on ammattilainen ja voi hyvin. Hänen sydämensä toimi täydellisesti koko ajan ja Eilee saapui maailman nopeasti ja hallitusti. Olen rikas mies! Nathan kirjoitti Instagramiin pian aamukolmen aikaan tapahtuneen synnytyksen jälkeen.  

Muutama tunti tämän onnellisen tapahtuman jälkeen alkoivat kuitenkin komplikaatiot. Aamupäivällä yhdentoista aikaan tuore äiti oli kuollut. Nathan joutui kohtaamaan saman vuorokauden aikana sekä ääretöntä iloa että suunnatonta surua. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Oman sydämensiirtoleikkauksensa jälkeen Johnson oli puhunut paljon elinsiirtojen puolesta, ja nyt hänen omat elimensä tulevat jatkamaan elämää niitä tarvitsevien kehoissa.

– Hänen elimensä tulevat pelastamaan yli 50 henkeä. Hän tulee muuttamaan tämän avulla lukuisten ihmisten elämät, Wilson kertoo.

Vaikka äidin elimet tulevat pelastamaan ihmishenkiä, se ei poista sitä tuskaa, että hän ei ole enää perheensä luona. Surun murtama isä joutuu nyt kasvattamaan pienen tyttärensä yksin surun keskellä. Lähipiiri kuitenkin uskoo, että tämä kiltti ja ahkera mies tulee olemaan mitä erinomaisin isä pienelle Eileelle.

Lähde: CNN

***

1:39

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja