Mainos

Mies saa syytteen entisen alaisensa pahoinpitelystä

Uhrin mukaan hänen entinen pomonsa kuristi, löi ja potki häntä sekä takoi hänen päätään lattiaan. Rikos tapahtui alaisena toimineen naisen kotona vuosi sitten.

Entisen naisalaisensa pahoinpitelemisestä Kuopiossa epäilty mies joutuu sittenkin oikeuden eteen. Apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske on määrännyt, että miestä vastaan nostetaan syyte.

Epäillyn pahoinpitelyn uhriksi joutunut nainen on kertonut seuralaisensa muun muassa kuristaneen, lyöneen ja potkineen häntä. Lisäksi mies takoi naisen mukaan hänen päätään lattiaan.

Rikoksen epäillään tapahtuneen naisen kotona viime vuoden lokakuussa. Asunnossa oli nautittu alkoholia.

Naiselle aiheutui mustelmia ja turvotusta sekä selkänikaman murtuma. Mies on kiistänyt pahoinpitelyn.

Nainen ei ilmoittanut asiasta heti poliisille vaan vasta muutamaa viikkoa myöhemmin. Lääkärin pakeille hän meni poikansa painostuksesta ennen tätä.

Todistajan mukaan nainen oli ollut peloissaan eikä tehnyt rikosilmoitusta, koska halusi suojella teosta epäiltyä miestä.

Nainen kuitenkin soitti epäillyn pahoinpitelyn aikoihin lokakuussa kahdesti hätäkeskukseen ilmoittaakseen, että mies oli lähtenyt ajamaan autolla humalassa. Toisella soittokerralla hän mainitsi kumppaninsa pahoinpidelleen häntä ennen ajoa ja rikkoneen silmälasit.

Kihlakunnansyyttäjä päätti keväällä olla syyttämättä miestä pahoinpitelystä riittävän näytön puuttumisen vuoksi.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.