Mainos

Mies raiskasi striptease-tanssijan – jatkoi tekoa 40 minuuttia, kunnes sivullinen pääsi heittämään alastoman raiskaajan vaatteet kadulle

9:32

Mies raiskasi muun muassa striptease-taiteilijana työskennelleen naisen Helsingissä sijaitsevassa erotiikan alan liikkeessä.

Rikospaikka-ohjelma kertoi seksityöntekijöiden kohtaamasta väkivallasta. Näihin kohdistuvia väkivaltarikoksia jää haastatellun mukaan usein pimentoon.

Helmikuussa 2015 liikkeeseen tullut mies oli ostanut naiselta yksityisen striptease-tanssin, mutta olikin yksityishuoneessa ryhtynyt vaatimaan tältä seksiä, vaikka nainen useita kertoja kertoi, ettei myynyt pidemmälle meneviä seksuaalisia palveluita.

Mies kuitenkin riisuutui alastomaksi, esti naista poistumasta huoneesta ja lukitsi oven. Sitten hän kaatoi naisen esiintymislavalle ja yritti työntyä peniksellään naiseen levittämällä tämän jalkoja. Nainen pyrki peittämään itseään käsillä ja huusi apua.

Naapurit eivät päässeet avuksi

Viereisessä liikkeessä työskennellyt nainen kuuli avunhuudot ja kamppailun äänet, mutta huomasi, ettei päässyt tuulikaapin ovesta eteenpäin. Huutojen vuoksi myös muita läheisten liikkeiden naisia tuli paikalle, kuullen todistajan mukaan muun muassa huudon "älä raiskaa minua".

Jossain vaiheessa mies oli avannut oven koputusten vuoksi, mutta huomattuaan siellä olleen joku muu kuin poliisi mies sulki ja lukitsi sen jälleen. Tämän jälkeen hän jatkoi tekoa muun muassa työntämällä kättään naisen emättimeen. Uhri sai teon aikana astmakohtauksen.

– [Mies] on sinnikkäästi pyrkinyt toteuttamaan tekoaan ainakin noin 40 minuutin ajan, tuomiossa todetaan.

Kun mies avasi oven uudelleen, pääsi todistaja sisälle huoneeseen ja heittämään miehen vaatteet kadulle estääkseen tämän pakenemisen. Hetken päästä paikalle soitetut poliisit saapuivat.

– [Todistaja] oli kertonut havainneensa [miehen] käsien olleen veressä ja spermassa, tuomiossa kerrotaan.

Aiheutti erittäin voimakasta kipua

Mies väitti kyseessä olevan lavastus. Hovioikeus piti kuitenkin naisen kertomusta yksityiskohtaisena, johdonmukaisena ja uskottavana, ja todistajan kertomuksen tukevan sitä. Lisäksi naiselle tehty oikeuslääketieteen tutkimukset tukivat naisen kertomusta häneen kohdistuneesta seksuaalisesta väkivallasta.

– Usealla sormella tapahtunut väkivaltainen asianomistajan emättimeen tunkeutuminen on aiheuttanut asianomistajalle repivää ja erittäin voimakasta kipua, oikeus arvioi teon vakavuutta.

Mies tuomittiin lisäksi saman vuoden tammikuussa tapahtuneesta pahoinpitelystä ja laittomasta uhkauksesta, jossa hän oli pahoinpidellyt naisen ja uhannut tätä raiskauksesta.

Helsingin hovioikeus kovensi vuonna 1992 syntyneen miehen rangaistuksen 2 vuoden 6 kuukauden ehdottomaksi vankeudeksi. Rangaistus koveni kahdeksan kuukautta aiemmasta 1 vuoden 8 kuukauden vankeudesta.

Mies tuomittiin korvaamaan uhrille tilapäisestä haitasta 1000 ja 4000 euron kärsimyksestä.  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.