Prostituoitu "Veronica": Arabimiehet hakanneet ja raiskanneet useita prostituoituja Suomessa

9:32

Suomessa lähes 20 vuotta seksiä myyneen ”Veronican” mukaan osa prostituoiduista on kohdannut viime aikoina raakaa väkivaltaa.

– Jotkut tytöt ovat ottaneet tummaihoisia arabimiehiä asiakkaiksi. Monelle tytöistä on käynyt pahasti. Heitä on raiskattu, hakattu ja on viety koko omaisuus. Todella pahasti on käynyt monelle. Olen kuullut ainakin kymmenestä tapauksesta nyt ihan lähiaikoina, "Veronica" sanoo Rikospaikka-ohjelman haastattelussa.

”Veronican” mukaan naiset eivät uskalla puhua tapauksista poliisille.

– Jotkut ovat kirjoittaneet nettiin ja pyytäneet sieltä apua. Mutta että joku lähtisi poliisille ilmoittamaan, mitä hänelle on tapahtunut ja tekemään rikosilmoitusta, eivät vaan uskalla.

Alunperin Venäjältä lähteneen ”Veronican” mukaan hän itse ei ole kohdannut suoranaista väkivaltaa. Hänellä ei kertomansa mukaan ole koskaan ollut myöskään parittajaa. 

– Ulkomaalaisista tytöistä, jotka ovat tulleet Itä-Euroopasta, 90 prosentilla on parittaja.

”Veronicalla” on päivittäin keskimäärin kolme asiakasta. Normaalihinta puolen tunnin seksistä on 100 euroa, mutta erikoispalveluiden hinta on selvästi korkeampi.

”Veronica” kertoo Rikospaikan haastattelussa prostituoidun arjesta Suomessa ja muun muassa siitä, miten seksikauppa ja asiakkaiden tavat ovat vuosien aikana muuttuneet.

Katso koko Rikospaikka tästä.

27:19

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja