Mies piti puukkoa kolmen eri ihmisen kaulalla vuokramökissä – Osa pakeni ulos, osa lukittautui vessaan

Poliisi sai hätäkeskukselta eilen aamuyöllä kiireellisen tehtävän. Mies uhkasi puukolla vuokramökissä olevia ihmisiä Kittilän Levillä.

Mökissä oli tuolloin noin 15 täysi-ikäistä nuorta aikuista. Osa mökissä olleista oli paennut ulos ja osa oli lukinnut itsensä vessaan. Poliisi epäilee teosta noin 20-vuotiasta lappilaista miestä.

Epäilty oli tullut mökkiin jatkoille ravintolaillan jälkeen. Mökissä vuokralla olleet olivat pyytäneet ulkopuolisia ja myös epäiltyä miestä poistumaan. Mies oli hermostunut ja ottanut puukon esiin. Hän oli lyönyt puukolla seinää ja uhannut tappamisella. Sitten hän oli pitänyt puukkoa kolmen eri henkilön kaulalla. Poliisi tavoitti epäillyn mökistä ja hänet saatiin käskyttämällä ulos. 

Mökin vuokranneet henkilöt ovat ulkopaikkakuntalaisia ja lomalla Lapissa. Kenellekään ei aiheutunut henkilövahinkoja. Epäillyllä itsellään oli vähäinen vamma, jonka epäillään aiheutuneen joko puukon terästä tai huoneiston tavaroiden rikkomisesta. 

Epäilty kertoi kuulustelussa, että oli ollut tapahtumahetkellä sekavassa tilassa eikä muista tapahtumasta juuri mitään.

Asiaa tutkitaan muun muassa laittomana uhkauksena ja vahingontekona. Tutkintaa jatketaan kuulusteluilla ja teknisellä tutkinnalla. 

Lue myös:

    Uusimmat