Poliisi epäilee: Mies riehui silmittömästi avopuolisonsa asunnossa Kontiolahdella, paikalla myös alle kouluikäinen lapsi – jahtasi pakenevia ja kaahasi pihalla puuhun

Poliisi epäilee kolmekymppisen miehen riehuneen silmittömästi avopuolisonsa asunnossa Kontiolahdella viime kesänä. Asiasta tiedottavan Itä-Suomen poliisin mukaan tapauksen esitutkinta on nyt valmistunut.

Tutkinnassa on poliisin mukaan selvinnyt, että mies oli Kontiolahden Lehmossa sijaitsevassa asunnossa pahoinpidellyt avopuolisoaan ja hajottanut asuntoa. Poliisi kuvailee miehen käytöstä "silmittömäksi riehumiseksi".

Asunnossa oli tapahtuma-aikaan useita henkilöitä. Yksi heistä oli alle kouluikäinen lapsi. Paikallaolijat olivat poliisin mukaan joutuneet pakenemaan paikalta. He olivat lähteneet rivitalon toiseen asuntoon, mutta riehuja oli jahdannut heitä jokin lyömiseen sopiva esine kädessään.

Kaahasi päin puuta

Tämän jälkeen mies oli ottanut avopuolisonsa auton ja ajanut sillä rivitalon pihassa. Avopuoliso oli yrittänyt estää miestä, mutta tämä oli kiihdyttänyt niin, että nainen joutui hyppäämään edestä pois.

Matka oli päättynyt pihalla kasvavaan puuhun. Poliisin mukaan ajosta jäi pihaan jälkiä, jotka viittaavat suureen nopeuteen.

Paikalle saapui useita poliisipartioita, mutta mies oli ennättänyt poistua paikalta. Hänet saatiin kuitenkin kiinni vielä samana yönä toisesta osoitteesta.

Poliisi epäilee miestä pahoinpitelystä, pahoinpitelyn yrityksestä, vahingonteosta, törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Poliisin mukaan mies on pääasiassa kiistänyt syyllistyneensä rikoksiin.

Koska esitutkinta on valmistunut, tapaus siirtyy syyteharkintaan Itä-Suomen syyttäjänvirastoon. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.