Miehellä ei ollut antaa savukkeita, tupakkaa kaivannut iski kuorman sidontaliinan nelikiloisella lukolla päähän

Poliisi on selvittänyt eilen Pohjan keskustassa Raaseporissa tapahtunutta vakavaa väkivallantekoa. Tapahtumien kulusta on nyt tarkempaa tietoa.

Metalliesineellä pahoinpidelty mies on ollut Pohjan apteekin edustalla, kun häneltä on tultu kysymään tupakkaa. Kun hänellä ei tupakkaa ollut antaa, epäilty raivostui ja löi uhria nelikiloisella kuorman sidontaliinan lukolla päähän ja selkään.

Miehen vammat vaativat hoitoa sairaalassa, josta hän kuitenkin kotiutui jo eilen. Uhri ei ilmeisesti tuntenut epäiltyä tekijää.

Myös naisen puukotus paljastui samalla

Poliisi tavoitti epäillyn asunnosta, josta löytyi puukon iskuista vammoja saanut nainen. Vaikeat vammat saanut nainen vietiin sairaalaan Helsinkiin.

Poliisi on ottanut kiinni kolme henkilöä epäiltyinä tapon yrityksestä. Yhtä kiinniotettua epäillään myös puukotusta edeltäneestä törkeästä pahoinpitelystä.

Puukotetun naisen lisäksi asunnossa on ollut mies ja nainen. Mies ja nainen sekä pihalle tullut mies otettiin kiinni rikoksesta epäiltyinä.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.