Autoaan tankannut nainen joutui silmittömän hyökkäyksen kohteeksi Helsingissä – hyökkääjä vaati tankkausvuoroa ja löi kasvoihin, mies kannusti autosta

Huoltoaseman asiakas hyökkäsi toisen asiakkaan kimppuun Helsingissä viikonloppuna.

Helsingin poliisi vahvistaa MTV Uutisille, että sille on tehty rikosilmoitus kuvatun kaltaisesta rikoksesta. Koska jutun tutkinta on vasta alkuvaiheissa, poliisi ei kommentoi tapahtuman yksityiskohtia.

Väkivaltatilanne tapahtui Pohjois-Helsingissä sijaitsevalla huoltoasemalla, jossa nelikymppinen nainen oli jo jonossa tankkaamaan omaa vuoroaan.Kyseessä on aktiivisesti käytössä oleva huoltoasema, jossa on myös iltakymmeneen auki oleva Alepa ja postin palvelut Pahoinpitely tapahtui iltapäivällä.

Samalle tankkauspisteelle ajoi uhrin mukaan myös hänelle entuudestaan tuntematon pariskunta. Auto ajoi sivusta kiilaten nelikymppisen naisen auton eteen. Autossa istuneen pariskunnan nainen huusi uhrin mukaan hänelle, että nyt on heidän vuoronsa.

Äkisti pariskunnan naisosapuoli nousi autosta ja alkoi raivota. Uhri kertoo MTV Uutisille yrittäneensä häntä rauhoitella, mutta turhaan. Huoltoaseman henkilökunnan totesi hänelle myöhemmin, että tässä vaiheessa muitakin tankkauspisteitä oli jo vapautunut.

Uhrin mukaan hyökkääjä jatkoi huutamista ja alkoi sen jälkeen lyödä häntä useita kertoja nyrkeillä kasvojen alueelle. Uhri kertoo huutaneensa apua ja yrittäneensä poistua tilanteesta, mutta pahoinpitelijä sai naisen auton oven ja auton väliin paiskoen ovea uhria päin.

Uhri kertoi, että pariskunnan miesosapuoli istui väkivallan aikana autossa, huusi ja kannusti naista sekä näytti keskisormea uhrille.

Uhri sai hyökkäyksessä ruhjeita kasvoihinsa ja kävi lääkärissä näyttämässä vammojaan. Myös uhrin silmälasit menivät rikki rytäkässä.

Hyökkäyksen jälkeen pahoinpitelijä ajoi miehen kanssa pois paikalta – tankkaamatta autoaan, uhri kertoo.

Tilannetta todisti uhrin mukaan useampikin silminnäkijä, jotka eivät puuttuneet pahoinpitelyyn ennen pariskunnan poistumista. Uhri kertoo, että silminnäkijät saivat pariskunnan auton rekisterinumeron talteen. Tämän jälkeen paikalle kutsuttiin poliisi selvittelemään asiaa. Uhrin mukaan pahoinpitely tallentui aseman turvakameroihin.

*Artikkelia ja otsikkoa päivitetty kello 10.45: Lisätty tieto, että kyseessä on aktiivisesti käytössä oleva huoltoasema, jossa on myös iltakymmeneen auki oleva Alepa ja postin palvelut. Korjattu kohtaa, jossa kerrottiin naisen syyttäneen uhria etuilusta. Hyökkääjä vaati tankkausvuoroa heille, ei syyttänyt etuilusta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja