Mies otti maisemakuvaa ja unohti runsaan rahasumman sisältävän laukkunsa maahan – löytäjä oli onneksi rehellinen

Mies sai takaisin kadonneen kassinsa, jossa oli huima summa rahaa.

Kaliforniassa vieraillut mies on ikuisesti kiitollinen nuorelle parille, joka löysi hänen vaippakassinsa. Kassissa oli 5000 dollaria eli noin 4300 euroa, jota ilman miehen perheen elämä olisi vaikeutunut huomattavasti.

Mies laski laukun maahan ja unohti sen

Laukun hukannut mies halusi kertoa tarinansa nimettömänä, mutta paljasti, että kyseessä oli hänen vaimonsa lompakko. Rahalla on tarkoitus maksaa muun muassa vuokraa ja miehen opiskeluja Amerikassa.

Mies laski laukkunsa maahan ollessaan katselemassa joulunähtävyyksiä Long Beachilla. Hän otti kuvan ja unohti nostaa laukun mukaansa sen jälkeen.

Tajuttuaan virheensä kauhistunut mies etsi laukkua tuntikausia illalla ja aamulla. Hän jätti katoamisilmoituksia – mutta turhaan.

Pariskunta löysi laukun ja rahat

Miehen onneksi laukun korjasi mukaansa rehellinen pari. Gabriel Ruiz ja Gabriela Jauregui huomasivat vaippakassin maassa ottaessaan samanlaista maisemakuvaa kuin laukun hukannut mies!

– Näimme lompakon ja siellä oli runsaasti rahaa, Gabriel kertoo laukun löytämisestä.

He odottivat paikalla hetken, mutta kukaan ei tullut hakemaan laukkua. He ottivat kassin mukaansa.

– Olimme hereillä koko yön, Gabriela kuvaa.

Laukusta löytynyt yhteystieto auttoi omistajan jäljille

Kaikki päättyi kuitenkin onnellisesti. Nuorten onnistui löytää laukun salataskusta yhteystietoja jonka avulla he löysivät omistajan. Mies oli ymmärrettävästi hyvin onnellinen.

– Te pelastitte elämäni, mies kiitteli.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat